Sofralar Çocuklar İçin Kuruldu, 1000 Çocuk İftarda Buluştu

İlçeler 12.06.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Sofralar Çocuklar İçin Kuruldu, 1000 Çocuk İftarda Buluştu

Bayramiç Belediyesi nin düzenlediği Çocuk İftarı nda buluşan 1000 çocuk renkli görüntüler oluşturdu.
Bayramiç Belediyesi, 4. Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, her yıl olduğu gibi çocukları da unutmadı. Çocuklara özel verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Yıldırım Akbulut Meydanında gerçekleşen çocuk iftarına Bayramiç´liler yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sadettin Arslan, ezandan önce masaları dolaşarak, çocuklarla sohbet etti. Başkan Arslan daha sonra çocuklarla aynı sofraya oturdu.  İftar yemeğinden sonra yapılan Program ile çocuklar ayrıca animasyon gösteri grubunun Tırtıl Adam, Tahta Bacak, Robot Şov, Kukla Şov, İbiş ile Memiş gösteri ve şovlarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi. Bu iftarların çocuklarda Ramazan ve oruç bilinci oluşturmak amacıyla düzenlendiğini belirten Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, " Bu yıl 4 ncüsünü düzenlediğimiz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza özel bir program yaptık. Çocuklarımız geleceğimiz, her şeyimiz. İstiyoruz ki Ramazanlar Bayramiç te farklı yaşansın ve çocuklarımızda iz bıraksın. Onların hatıralarında yer edinsin. Biz büyükler nasıl çocukluğumuzun Ramazanlarını hatırlıyorsak, onlarda gelecekte bugünleri hatırlasınlar. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz" dedi.
Bayramiç Belediyesi nin düzenlediği Çocuk İftarı nda buluşan 1000 çocuk renkli görüntüler oluşturdu.

Bayramiç Belediyesi, 4. Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, her yıl olduğu gibi çocukları da unutmadı. Çocuklara özel verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Yıldırım Akbulut Meydanında gerçekleşen çocuk iftarına Bayramiç´liler yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sadettin Arslan, ezandan önce masaları dolaşarak, çocuklarla sohbet etti. Başkan Arslan daha sonra çocuklarla aynı sofraya oturdu.  İftar yemeğinden sonra yapılan Program ile çocuklar ayrıca animasyon gösteri grubunun Tırtıl Adam, Tahta Bacak, Robot Şov, Kukla Şov, İbiş ile Memiş gösteri ve şovlarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bu iftarların çocuklarda Ramazan ve oruç bilinci oluşturmak amacıyla düzenlendiğini belirten Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, " Bu yıl 4 ncüsünü düzenlediğimiz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza özel bir program yaptık. Çocuklarımız geleceğimiz, her şeyimiz. İstiyoruz ki Ramazanlar Bayramiç te farklı yaşansın ve çocuklarımızda iz bıraksın. Onların hatıralarında yer edinsin. Biz büyükler nasıl çocukluğumuzun Ramazanlarını hatırlıyorsak, onlarda gelecekte bugünleri hatırlasınlar. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.