Pınar’dan Sitem Dolu Sözler…

Siyaset 29.08.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Pınar’dan Sitem Dolu Sözler…

Sosyal medya hesabı facebook üzerinden yaptığı çıkışlarla dikkat çeken MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar son çıkışıyla “acaba istifa mı ediyor?” sorularının sorulmasına sebep oldu. Daha önce 1 vekil 5 belediye alamazsam istifa ederim diyen Pınar, 24 Haziran seçimleri öncesinde MHP’yi yalnız bırakanlara sitem dolu sözlerle seslendi ve “Benden söylemesi bu iş o kadar matah bir iş değil, telefonunuz sabah 9 da çalmaya başlar, saat sabaha karşı 02:00 da çalan telefona da kardeşim bu saatte ne arıyorsun diyemeyecek kadar devam eder. Hayır duamı almak isteyen varsa benim ve adı benimle anılan iftira attığınız masumların dualarına talip olmak isteyen varsa buyursun.” dedi.
Pınar yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Evet size verdiğimiz süre sona erdi Cumalarınız, Çarşambalarınız sona erdi, şişman kadın çıktı ve opera sona erdi. Yeterince seyrettik ve sabrettik, şimdi sahne bizim, siz oynadınız ama biz hiç beğenmedik oynadığınız oyunu. 23 Şubat 2016 da göreve geldik, Kandil Simidi dağıttık yoktunuz, Başbuğumuzun Mevlütünü yaptık yine yoktunuz, 3 Mayısta Ocaktaki Yavrularımızı 10 Otobüs Ankara’ya yolcu ettik el sallamaya bile gelmediniz ama bu başkan parayı nereden buldu dediniz ama yine yoktunuz, 6, 10, 22, 34 kişiyle kongreler yaptık kıs kıs güldünüz, 15 Temmuz da yoktunuz biz İl Binasının Balkonundaydık, siz evinizin balkonunda ATM kuyruğunda yada Markette Makarna kuyruğundaydınız, 16 Nisan geldi kapı kapı hayıra gezdiniz biz sizi yine ibretle seyrettik. Erken seçim kararı alındı Ya ALLAH Bismillah dedik her ne hikmetse siz yine yoktunuz. Erken seçim kararı alındı ama siz yine yoktunuz, özür dilerim aslında vardınız sıcak evlerinizde bilgisayarlarınızın başında vardınız aslında.... Süreç başladı hadi hep beraber bu yükü sırtlanalım dedik eeee biz seçilecek sırada yoksa yokuz dediniz yine yoktunuz. Bütün Trakya da Batı Marmara’da ve Ege’nin bir bölümü ve Akdeniz’de oy kaybedildiğinde bunu görmeyip Çanakkale’yi mercek altına aldınız yarı yarıya oy kaybedilince birden yahu biz burdayız dediniz. Şimdi varsınız hemde hepiniz varsınız... ve bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor .... eğer sizin varlığınız her şeye rağmen benim yok olmama bağlıysa ben yok olur dahası yerle yeksan olurum yeterki ömrümü adadığım bu sevda var olsun, cebinde bu davaya bir çakıl taşı getirene ben yok olurum. Daha öncede söyledim 1971 Çanakkale Merkez doğumluyum, Çanakkale’nin evladıyım, ben İl Başkanlığından ayrıldığımda Batak oynadığım kahvenin sahibine bize 4 çay dediğimde yok sana çay sen İl Başkanı değilsin diyecek hali yok, bu sebeple kimse sıkıntı yapmasın , Genel Merkeze de taşınıp durmasın, o kadar uzun boylu değil, gelin maymun hikayesindeki gibi bilardo topu tahliyenize uyuyorsa, beni sırtımdaki hançer yaralarından kurtarın çünkü artık dostum dediklerimin ucundan kan damlayan hançerlerinden bıktım. Benden söylemesi bu iş o kadar matah bir iş değil, telefonunuz sabah 9 da çalmaya başlar, saat sabaha karşı 02:00 da çalan telefona da kardeşim bu saatte ne arıyorsun diyemeyecek kadar devam eder. Hayır duamı almak isteyen varsa benim ve adı benimle anılan iftira attığınız masumların dualarına talip olmak isteyen varsa buyursun.” 5 Belediye 1 Vekil Hedefi Tutmazsa… MHP İl Başkanı Hakan Pınar, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla yine dikkatleri üzerine çekmişti. Pınar yaptığı paylaşımda; “Hani koltuklara yapıştınız diyordunuz ya 5 belediye 1 Vekil hedefi tutmazsa namusum benden boş olsun. Ve ben benden 2 önceki İl Başkanı gibi hırsızlara Rahmet okutacak şekilde kaçmam İl Yönetimimi ve İlçe Başkanlarımı toplar Helalliklerini alır öyle giderim” ifadelerini kullanmıştı.
Sosyal medya hesabı facebook üzerinden yaptığı çıkışlarla dikkat çeken MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar son çıkışıyla “acaba istifa mı ediyor?” sorularının sorulmasına sebep oldu. Daha önce 1 vekil 5 belediye alamazsam istifa ederim diyen Pınar, 24 Haziran seçimleri öncesinde MHP’yi yalnız bırakanlara sitem dolu sözlerle seslendi ve “Benden söylemesi bu iş o kadar matah bir iş değil, telefonunuz sabah 9 da çalmaya başlar, saat sabaha karşı 02:00 da çalan telefona da kardeşim bu saatte ne arıyorsun diyemeyecek kadar devam eder. Hayır duamı almak isteyen varsa benim ve adı benimle anılan iftira attığınız masumların dualarına talip olmak isteyen varsa buyursun.” dedi.

Pınar yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Evet size verdiğimiz süre sona erdi Cumalarınız, Çarşambalarınız sona erdi, şişman kadın çıktı ve opera sona erdi. Yeterince seyrettik ve sabrettik, şimdi sahne bizim, siz oynadınız ama biz hiç beğenmedik oynadığınız oyunu. 23 Şubat 2016 da göreve geldik, Kandil Simidi dağıttık yoktunuz, Başbuğumuzun Mevlütünü yaptık yine yoktunuz, 3 Mayısta Ocaktaki Yavrularımızı 10 Otobüs Ankara’ya yolcu ettik el sallamaya bile gelmediniz ama bu başkan parayı nereden buldu dediniz ama yine yoktunuz, 6, 10, 22, 34 kişiyle kongreler yaptık kıs kıs güldünüz, 15 Temmuz da yoktunuz biz İl Binasının Balkonundaydık, siz evinizin balkonunda ATM kuyruğunda yada Markette Makarna kuyruğundaydınız, 16 Nisan geldi kapı kapı hayıra gezdiniz biz sizi yine ibretle seyrettik. Erken seçim kararı alındı Ya ALLAH Bismillah dedik her ne hikmetse siz yine yoktunuz. Erken seçim kararı alındı ama siz yine yoktunuz, özür dilerim aslında vardınız sıcak evlerinizde bilgisayarlarınızın başında vardınız aslında.... Süreç başladı hadi hep beraber bu yükü sırtlanalım dedik eeee biz seçilecek sırada yoksa yokuz dediniz yine yoktunuz. Bütün Trakya da Batı Marmara’da ve Ege’nin bir bölümü ve Akdeniz’de oy kaybedildiğinde bunu görmeyip Çanakkale’yi mercek altına aldınız yarı yarıya oy kaybedilince birden yahu biz burdayız dediniz. Şimdi varsınız hemde hepiniz varsınız... ve bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor .... eğer sizin varlığınız her şeye rağmen benim yok olmama bağlıysa ben yok olur dahası yerle yeksan olurum yeterki ömrümü adadığım bu sevda var olsun, cebinde bu davaya bir çakıl taşı getirene ben yok olurum. Daha öncede söyledim 1971 Çanakkale Merkez doğumluyum, Çanakkale’nin evladıyım, ben İl Başkanlığından ayrıldığımda Batak oynadığım kahvenin sahibine bize 4 çay dediğimde yok sana çay sen İl Başkanı değilsin diyecek hali yok, bu sebeple kimse sıkıntı yapmasın , Genel Merkeze de taşınıp durmasın, o kadar uzun boylu değil, gelin maymun hikayesindeki gibi bilardo topu tahliyenize uyuyorsa, beni sırtımdaki hançer yaralarından kurtarın çünkü artık dostum dediklerimin ucundan kan damlayan hançerlerinden bıktım. Benden söylemesi bu iş o kadar matah bir iş değil, telefonunuz sabah 9 da çalmaya başlar, saat sabaha karşı 02:00 da çalan telefona da kardeşim bu saatte ne arıyorsun diyemeyecek kadar devam eder. Hayır duamı almak isteyen varsa benim ve adı benimle anılan iftira attığınız masumların dualarına talip olmak isteyen varsa buyursun.”

5 Belediye 1 Vekil Hedefi Tutmazsa…

MHP İl Başkanı Hakan Pınar, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla yine dikkatleri üzerine çekmişti. Pınar yaptığı paylaşımda; “Hani koltuklara yapıştınız diyordunuz ya 5 belediye 1 Vekil hedefi tutmazsa namusum benden boş olsun. Ve ben benden 2 önceki İl Başkanı gibi hırsızlara Rahmet okutacak şekilde kaçmam İl Yönetimimi ve İlçe Başkanlarımı toplar Helalliklerini alır öyle giderim” ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.