OYLAR ALTIN ÖRÜMCEK İÇİN

Güncel 27.05.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

OYLAR ALTIN ÖRÜMCEK İÇİN

Türkiyeʹnin en iyi internet ve dijital uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Ödülleriʹnde Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın oluşturduğu Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi finale kaldı.
Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen en iyi projelerin belirlendiği Altın Örümcek Web Ödüllerinde 18’nci kez heyecan yaşanıyor. 18 yılda 40 binden fazla başvurunun değerlendirildiği Altın Örümcek Ödülleri’nde, bu yıl 1360 proje başvururken, toplam 246 adet proje finale kaldı. Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından oluşturulan Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi de ‘Turizm ve Seyahat’ kategorisinde adını finale yazdıranlardan birisi oldu. 12 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek olan halk oylamasında, 28 kategoride finale kalmaya hak kazanan projeler için favori markaların belirlenmesi amacıyla oylama başladı. Markaların kurumsal iletişim, dijital pazarlama ve marka temsilcilerini; ajansların ise yaratıcı tasarımcıları, kod geliştiricileri ve proje yöneticilerinin onore edileceği Altın Örümcek Web Ödülleri için oylama internet üzerinden yapılabiliyor. Türkiye ve Avrupa’da web sitesi yazılımı ile alakalı önem taşıyan 18. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde finale kalarak adından söz ettiren, OZC İnternet Teknolojileri tarafından tasarlanan Turizm ve Seyahat kategorisinde zirve için yarışacak Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi’nin (www.canakkale.com.tr) rakipleri arasında ise; Carruba Boutique Hotel, GoTurkey, Pixelplus, Kelebek Hotel, Matiana Travel, NG Hotels, obilet.com, Pegasus Hava Yolları, Turna.com ve Zorlu Grand Hotel yer alıyor. Çanakkale Valiliği de dijital dünyanın prestijli ödülü Altın Örümcek'te Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın oluşturmuş olduğu Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi’nin birinciliğe taşımak adına sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda Çanakkalelileri oy kullanmaya davet etti.
Türkiyeʹnin en iyi internet ve dijital uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Ödülleriʹnde Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın oluşturduğu Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi finale kaldı.

Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen en iyi projelerin belirlendiği Altın Örümcek Web Ödüllerinde 18’nci kez heyecan yaşanıyor. 18 yılda 40 binden fazla başvurunun değerlendirildiği Altın Örümcek Ödülleri’nde, bu yıl 1360 proje başvururken, toplam 246 adet proje finale kaldı. Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından oluşturulan Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi de ‘Turizm ve Seyahat’ kategorisinde adını finale yazdıranlardan birisi oldu. 12 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek olan halk oylamasında, 28 kategoride finale kalmaya hak kazanan projeler için favori markaların belirlenmesi amacıyla oylama başladı. Markaların kurumsal iletişim, dijital pazarlama ve marka temsilcilerini; ajansların ise yaratıcı tasarımcıları, kod geliştiricileri ve proje yöneticilerinin onore edileceği Altın Örümcek Web Ödülleri için oylama internet üzerinden yapılabiliyor.
Türkiye ve Avrupa’da web sitesi yazılımı ile alakalı önem taşıyan 18. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde finale kalarak adından söz ettiren, OZC İnternet Teknolojileri tarafından tasarlanan Turizm ve Seyahat kategorisinde zirve için yarışacak Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi’nin (www.canakkale.com.tr) rakipleri arasında ise; Carruba Boutique Hotel, GoTurkey, Pixelplus, Kelebek Hotel, Matiana Travel, NG Hotels, obilet.com, Pegasus Hava Yolları, Turna.com ve Zorlu Grand Hotel yer alıyor.
Çanakkale Valiliği de dijital dünyanın prestijli ödülü Altın Örümcek'te Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın oluşturmuş olduğu Çanakkale Turizm Tanıtım Web Sitesi’nin birinciliğe taşımak adına sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda Çanakkalelileri oy kullanmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.