'Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı Geri Çekilmelidir!'

Eğitim 07.02.2022 - 13:03, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:03
 

'Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı Geri Çekilmelidir!'

TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı'nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan Eğitim Sen’in Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural açıklamalarda bulundu.
TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan "Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı"nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan Eğitim Sen’in Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural yazılı yaptığı açıklamada bugün Ankara başta olmak üzere bir çok ilde eş zamanlı yapılan basın açıklamasında eğitim emekçilerinin “Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı geri çekilmelidir!” dediğini açıkladı. Öğretmenler, aynı işi yapan öğretmenlerin uzman öğretmen, başöğretmen gibi statü farklılıkları üzerinden ayrıştırılması, hatta kendi içinde bölünmesi işyerinde çalışma barışının bozulmasına neden olacağını,  eğitim sistemi bu durumdan kaçınılmaz olarak olumsuz etkileneceğini de dile getirdi. TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan ‘Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı’nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan öğretmenler teklifin özensiz, ihtiyaçları karşılamaktan uzak ve eksik olduğunu belirterek tasarının geri çekilmesini talep etti. Eğitim Sen Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural yazılı yaptığı açıklamada bugün Ankara başta olmak üzere birçok ilde eş zamanlı yapılan basın açıklamasında eğitim emekçilerinin “Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı Geri Çekilmelidir!” dediğini açıkladı.
TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı'nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan Eğitim Sen’in Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural açıklamalarda bulundu.

TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan " Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı"nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan Eğitim Sen’in Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural yazılı yaptığı açıklamada bugün Ankara başta olmak üzere bir çok ilde eş zamanlı yapılan basın açıklamasında eğitim emekçilerinin “ Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı geri çekilmelidir!” dediğini açıkladı. Öğretmenler, aynı işi yapan öğretmenlerin uzman öğretmen, başöğretmen gibi statü farklılıkları üzerinden ayrıştırılması, hatta kendi içinde bölünmesi işyerinde çalışma barışının bozulmasına neden olacağını,  eğitim sistemi bu durumdan kaçınılmaz olarak olumsuz etkileneceğini de dile getirdi.
TBMM Genel Kurulu gündemine bugün getirilecek olan ‘ Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı’nın geri çekilmesi için Türkiye’nin birçok yerinde eylem yapan öğretmenler teklifin özensiz, ihtiyaçları karşılamaktan uzak ve eksik olduğunu belirterek tasarının geri çekilmesini talep etti.
Eğitim Sen Çanakkale Şube Sekreteri Dilek Ural yazılı yaptığı açıklamada bugün Ankara başta olmak üzere birçok ilde eş zamanlı yapılan basın açıklamasında eğitim emekçilerinin “ Öğretmenlik Meslek Kanunu Tasarısı Geri Çekilmelidir!” dediğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.