Öğrenciye Ücretsiz Feribot Ulaşım Hizmeti

İlçeler 13.09.2021 - 12:45, Güncelleme: 13.09.2021 - 12:45
 

Öğrenciye Ücretsiz Feribot Ulaşım Hizmeti

Eceabat Belediyesi, öğrencilere ücretsiz feribot ulaşım desteği sağlanmaya devam edileceğini duyurdu.
Belediye sosyal medya hesaplarından konuyla alakalı yapılan duyuruda, “Belediyemizin eğitim ve sosyal hizmetleri kapsamında, Eceabat’ta ikamet edip eğitimini örgün olarak Çanakkale’deki okullarda sürdürmek durumunda bulunan ilk, orta ve yükseköğrenim öğrencilerimize katkı amacıyla, feribot geçiş ücretleri 2021-2022 eğitim öğretim yılında belediyemizce sağlanmaya devam olunacaktır. Bu kapsamda isteklilerin, aşağıda belirtilen güncel belgelerle birlikte en geç 30.09.2021 tarihi mesai bitimine kadar belediyemiz Halkla İlişkiler Bürosuna başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir” denildi. Kayıt yaptıracakların, T.C. kimlik belgesi aslı ve fotokopisi ile birlikte nüfus idaresi, muhtarlık veya E-Devlet sistemi üzerinden alınmış ikametgah belgesinin yanı sıra okul idaresi tarafından onaylı güncel öğrenim durum belgesi,  ayrıca eğitimi devam eden veya yeni kayıt yaptıran öğrencilerin geçerli GESTAŞ kartlarının aslı ve fotokopisi ile beraber öğrencinin velisi tarafından imzalı başvuru formu doldurulması gerektiği bildirildi.
Eceabat Belediyesi, öğrencilere ücretsiz feribot ulaşım desteği sağlanmaya devam edileceğini duyurdu.

Belediye sosyal medya hesaplarından konuyla alakalı yapılan duyuruda, “Belediyemizin eğitim ve sosyal hizmetleri kapsamında, Eceabat’ta ikamet edip eğitimini örgün olarak Çanakkale’deki okullarda sürdürmek durumunda bulunan ilk, orta ve yükseköğrenim öğrencilerimize katkı amacıyla, feribot geçiş ücretleri 2021-2022 eğitim öğretim yılında belediyemizce sağlanmaya devam olunacaktır. Bu kapsamda isteklilerin, aşağıda belirtilen güncel belgelerle birlikte en geç 30.09.2021 tarihi mesai bitimine kadar belediyemiz Halkla İlişkiler Bürosuna başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir” denildi.
Kayıt yaptıracakların, T.C. kimlik belgesi aslı ve fotokopisi ile birlikte nüfus idaresi, muhtarlık veya E-Devlet sistemi üzerinden alınmış ikametgah belgesinin yanı sıra okul idaresi tarafından onaylı güncel öğrenim durum belgesi,  ayrıca eğitimi devam eden veya yeni kayıt yaptıran öğrencilerin geçerli GESTAŞ kartlarının aslı ve fotokopisi ile beraber öğrencinin velisi tarafından imzalı başvuru formu doldurulması gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.