O Afişler Söküldü

Siyaset 19.04.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

O Afişler Söküldü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Çanakkale merkezdeki billboardlara asılan “128 Milyar Dolar Nerede” afişleri söküldü.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından ilk olarak Çan, Ayvacık, Bayramiç ve Ezine’de billboardlara asılan "128 milyar dolar nerede?" afişleri 13 Nisan itibari ile Çanakkale merkezdeki 8 panoda almıştı. Afişler asılır asılmaz söküldü. Afişlerin sökülmesine tepki gösteren CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan ilk açıklamada, “Hak, hukuk ve adalet için savaştığımız mücadele günlerinde milletin parası olan ‘128 milyar dolar nerede?’ afişlerimiz Cumhuriyet Savcılığı tarafından talimat verilmeden sivil ekipler tarafından sökülmüştür. Bizler sormaya devam edeceğiz. Adalet mücadelesini yılmadan, korkmadan vereceğiz. Savcılık ve mahkeme kararı olmadan hukuksuz bir şekilde afişlerimiz sökülmüştür. Ne yaparsanız yapın en doğal hakkımız olarak milletin parasının nereye gittiğini sormaya devam edeceğiz. 128 milyar dolar nerede cevap verin” denildi. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural da, “Halkı susturamazsınız, biz halkın bize söylediğini size söylüyoruz. 128 milyar dolar nerede? Hukuksuz, adaletsiz yöntemlerle bilboard reklamlarının sökemezsiniz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Çanakkale merkezdeki billboardlara asılan “128 Milyar Dolar Nerede” afişleri söküldü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından ilk olarak Çan, Ayvacık, Bayramiç ve Ezine’de billboardlara asılan "128 milyar dolar nerede?" afişleri 13 Nisan itibari ile Çanakkale merkezdeki 8 panoda almıştı. Afişler asılır asılmaz söküldü.
Afişlerin sökülmesine tepki gösteren CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan ilk açıklamada,
“Hak, hukuk ve adalet için savaştığımız mücadele günlerinde milletin parası olan ‘128 milyar dolar nerede?’ afişlerimiz Cumhuriyet Savcılığı tarafından talimat verilmeden sivil ekipler tarafından sökülmüştür. Bizler sormaya devam edeceğiz. Adalet mücadelesini yılmadan, korkmadan vereceğiz.
Savcılık ve mahkeme kararı olmadan hukuksuz bir şekilde afişlerimiz sökülmüştür. Ne yaparsanız yapın en doğal hakkımız olarak milletin parasının nereye gittiğini sormaya devam edeceğiz. 128 milyar dolar nerede cevap verin” denildi. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural da, “Halkı susturamazsınız, biz halkın bize söylediğini size söylüyoruz. 128 milyar dolar nerede? Hukuksuz, adaletsiz yöntemlerle bilboard reklamlarının sökemezsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.