Memleket Partisi'nde Yeni Atamalar!

Siyaset 14.03.2022 - 14:04, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:04
 

Memleket Partisi'nde Yeni Atamalar!

Geçtiğimiz haftalarda Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığın’dan istifa eden Hülya Dağhan ve parti yönetimi yerine, genel merkez tarafından görevlendirilen ve belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacak yeni yönetim tanıtıldı.
Açıklama şu şekilde oldu; ‘’Değerli Çanakkale Kamuoyunun bildiği üzere, Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı Yönetim Kurulu , geçtiğimiz haftalarda öncelikle İl Başkanı Sayın Hülya Dağhan ‘ın arkasından da çoğunluk sayıdaki Yönetim Kurulu üyelerinin istifaları ile işlevsiz hale gelmiştir. Bu durum üzerine Memleket Partisi Genel Başkanlığı tarafından 01.03. 2022 tarih ve 2022/91 sayılı MYK kararı ile İl Geçici Kurulu ataması gerçekleştirilmiştir. Bahse konu İl Geçici Kurulu Çanakkale İl örgütünde çeşitli kademelerde görevlerde bulunmakta olan aşağıda isimli yazılı parti üyelerimiz içerisinden teşkil edilmiştir.Göreve gelen Kurul, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereği 45 günlük yasal süre zarfında İl ve Merkez ilçe Genel Kurullarını düzenleyerek yeni seçilecek İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulları ‘na bayrağı devretmek üzere belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacaktır.Göreve başlamadan önce , Çanakkale il Örgütünün kurulması, Parti binamızın tefrişatı ve bütün diğer konularda büyük bir özveri ile çalışan eski il başkanımız ve Partimizin  Kurucularından  Sayın Hülya Dağhan ‘a, Merkez ilçe Başkanımız Sayın Bahar Atan ‘a ve bu güne kadar çok değerli katkılar sunan İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurullarının saygıdeğer üyelerine  en derin teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.’’ ifadeleri yer aldı. “Partimizin Genel Merkezinin teveccühleri ile Kurulan İl Geçici Kurulu olarak, Siyasi partilerdeki devamlılık prensibi gereğince Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ‘nin liderliğinde , Atatürk İlkeleri ve Partimizin değerleri doğrultusunda elimizden geldiğince  geçiş sürecini sorunsuz ve partimize güç katarak  tamamlamak azminde olduğumuzu değerli Çanakkale Kamuoyuna arz etmek isteriz.Sayın Çanakkale ‘li  hemşerilerimizi 07.03. 2022 tarihinden itibaren Parti il binamızda yoğun şekilde başlayacak olan çalışmalarımıza katılmaya ve Türk siyasetinin aydınlık yüzü olan Memleket Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Memleket Partisi Çanakkale İl Geçici Kurulu ; AYHAN ÖZEKİN, FATİH TEZCAN, MUSTAFA TUTAN, ORHAN RÜZGAR, ALİ GÜL, MURAT ÖNVER, KADRİYE YASEMİN BAŞARAN ÇAT     
Geçtiğimiz haftalarda Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığın’dan istifa eden Hülya Dağhan ve parti yönetimi yerine, genel merkez tarafından görevlendirilen ve belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacak yeni yönetim tanıtıldı.

Açıklama şu şekilde oldu; ‘’Değerli Çanakkale Kamuoyunun bildiği üzere, Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı Yönetim Kurulu , geçtiğimiz haftalarda öncelikle İl Başkanı Sayın Hülya Dağhan ‘ın arkasından da çoğunluk sayıdaki Yönetim Kurulu üyelerinin istifaları ile işlevsiz hale gelmiştir. Bu durum üzerine Memleket Partisi Genel Başkanlığı tarafından 01.03. 2022 tarih ve 2022/91 sayılı MYK kararı ile İl Geçici Kurulu ataması gerçekleştirilmiştir. Bahse konu İl Geçici Kurulu Çanakkale İl örgütünde çeşitli kademelerde görevlerde bulunmakta olan aşağıda isimli yazılı parti üyelerimiz içerisinden teşkil edilmiştir.Göreve gelen Kurul, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereği 45 günlük yasal süre zarfında İl ve Merkez ilçe Genel Kurullarını düzenleyerek yeni seçilecek İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulları ‘na bayrağı devretmek üzere belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacaktır.Göreve başlamadan önce , Çanakkale il Örgütünün kurulması, Parti binamızın tefrişatı ve bütün diğer konularda büyük bir özveri ile çalışan eski il başkanımız ve Partimizin  Kurucularından  Sayın Hülya Dağhan ‘a, Merkez ilçe Başkanımız Sayın Bahar Atan ‘a ve bu güne kadar çok değerli katkılar sunan İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurullarının saygıdeğer üyelerine  en derin teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.’’ ifadeleri yer aldı.
“Partimizin Genel Merkezinin teveccühleri ile Kurulan İl Geçici Kurulu olarak, Siyasi partilerdeki devamlılık prensibi gereğince Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ‘nin liderliğinde , Atatürk İlkeleri ve Partimizin değerleri doğrultusunda elimizden geldiğince  geçiş sürecini sorunsuz ve partimize güç katarak  tamamlamak azminde olduğumuzu değerli Çanakkale Kamuoyuna arz etmek isteriz.Sayın Çanakkale ‘li  hemşerilerimizi 07.03. 2022 tarihinden itibaren Parti il binamızda yoğun şekilde başlayacak olan çalışmalarımıza katılmaya ve Türk siyasetinin aydınlık yüzü olan Memleket Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.
Memleket Partisi Çanakkale İl Geçici Kurulu ;
AYHAN ÖZEKİN,
FATİH TEZCAN,
MUSTAFA TUTAN,
ORHAN RÜZGAR,
ALİ GÜL,
MURAT ÖNVER,
KADRİYE YASEMİN
BAŞARAN ÇAT     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.