Mavi Balonlar İle Uğurlandı

Yaşam 18.11.2021 - 14:42, Güncelleme: 18.11.2021 - 14:42
 

Mavi Balonlar İle Uğurlandı

Önümüzdeki günlerde tedavi olmak için Dubai’ye uçacak olan, yaşayan SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Güven için Biga Belediyesi önünde toplanan gönüllüler, Bigalılar ve Ahmet Alp’in ailesi, ellerindeki mavi balonları şarkılar eşliğinde gökyüzüne bırakarak hem sonuçlanan kampanyayı kutladı, hem de Ahmet Alp’i uğurladı.
Biga’nın Kemer Köyü’nde yaşayan SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Güven;  zolgensma tedavisi alması için başlatılan ve 14 ay süren yardım kampanyasının başarıyla tamamlanmasının ardından, önümüzdeki günlerde tedavi olmak için Dubai’ye gidecek. SMA hastası Ahmet Alp bebek için Biga Belediye Meydanı’nda balon uçurtma etkinliği düzenledi. Programa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Ahmet Alp’in babası Recep Güven, gönüllüler, çocuklar ve vatandaşlar katıldı. “AİLE OLARAK ÇOK MUTLUYUZ” Ahmet Alp’in babası Recep Güven duygularını şu sözlerle dile getirdi: “14 ayın sonunda çok şükür bugünlere ulaştık. Her şey gönüllüler sayesinde oldu. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Aile olarak çok mutluyuz.” Ahmet Alp gönüllülerine teşekkür eden Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, “Ahmet Alp yavrumuz için gerekli olan tedavi masrafları toplandı ve en kısa zamanda tedavi olacağı hastaneye yatışı yapılacak. Öncelikle bu masrafların toplanmasında emeği geçen gönüllü tüm vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 milyon doların üzerinde bir tedavi masrafı var. Kolay değil. Dolayısıyla tüm Bigalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu paranın büyük bir bölümü hepimizin bildiği gibi Biga’dan toplandı. Dolayısıyla Bigalı olmakta ne kadar gurur duysanız o kadar az. Herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Esas teşekkürü ise Ahmet Alp gönüllülerine etmek istiyorum. Malumunuz iki ay önce burada göreve başladım. İlk geldiğimizde bilboardlarda Ahmet Alp’e destek için afişleri görmüştüm. Araştırma yaptım ve ilk Çarşamba günü standı ziyaret ettiğimde hem Biga’da çalışmaktan gururlandım hem de onur duydum. Sayıları az da olsa Ahmet Alp gönüllülerinin gözlerindeki enerjiyi, inanmışlığı ve adanmışlığı görünce bu işi en kısa zamanda sonuçlanacağına dair ümidim fazlasıyla arttı. Herkesten büyük bir alkış istiyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından tüm katılımcılar ellerindeki balonları şarkılar eşliğinde gökyüzüne bıraktı. Ahmet Alp önümüzdeki günlerde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrine giderek tedavi altına alınacak.  
Önümüzdeki günlerde tedavi olmak için Dubai’ye uçacak olan, yaşayan SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Güven için Biga Belediyesi önünde toplanan gönüllüler, Bigalılar ve Ahmet Alp’in ailesi, ellerindeki mavi balonları şarkılar eşliğinde gökyüzüne bırakarak hem sonuçlanan kampanyayı kutladı, hem de Ahmet Alp’i uğurladı.

Biga’nın Kemer Köyü’nde yaşayan SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Güven;  zolgen sma tedavisi alması için başlatılan ve 14 ay süren yardım kampanyasının başarıyla tamamlanmasının ardından, önümüzdeki günlerde tedavi olmak için Dubai’ye gidecek. SMA hastası Ahmet Alp bebek için Biga Belediye Meydanı’nda balon uçurtma etkinliği düzenledi.
Programa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Ahmet Alp’in babası Recep Güven, gönüllüler, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

“AİLE OLARAK ÇOK MUTLUYUZ”
Ahmet Alp’in babası Recep Güven duygularını şu sözlerle dile getirdi: “14 ayın sonunda çok şükür bugünlere ulaştık. Her şey gönüllüler sayesinde oldu. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Aile olarak çok mutluyuz.”
Ahmet Alp gönüllülerine teşekkür eden Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, “Ahmet Alp yavrumuz için gerekli olan tedavi masrafları toplandı ve en kısa zamanda tedavi olacağı hastaneye yatışı yapılacak. Öncelikle bu masrafların toplanmasında emeği geçen gönüllü tüm vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 milyon doların üzerinde bir tedavi masrafı var. Kolay değil. Dolayısıyla tüm Bigalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu paranın büyük bir bölümü hepimizin bildiği gibi Biga’dan toplandı. Dolayısıyla Bigalı olmakta ne kadar gurur duysanız o kadar az. Herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Esas teşekkürü ise Ahmet Alp gönüllülerine etmek istiyorum. Malumunuz iki ay önce burada göreve başladım. İlk geldiğimizde bilboardlarda Ahmet Alp’e destek için afişleri görmüştüm. Araştırma yaptım ve ilk Çarşamba günü standı ziyaret ettiğimde hem Biga’da çalışmaktan gururlandım hem de onur duydum. Sayıları az da olsa Ahmet Alp gönüllülerinin gözlerindeki enerjiyi, inanmışlığı ve adanmışlığı görünce bu işi en kısa zamanda sonuçlanacağına dair ümidim fazlasıyla arttı. Herkesten büyük bir alkış istiyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından tüm katılımcılar ellerindeki balonları şarkılar eşliğinde gökyüzüne bıraktı. Ahmet Alp önümüzdeki günlerde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrine giderek tedavi altına alınacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.