Lapseki Dalyan Mahallesi Doğal Gaza Kavuştu

İlçeler 30.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Lapseki Dalyan Mahallesi Doğal Gaza Kavuştu

Çanakkaleʹnin Lapseki ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde doğal gaz hizmet alma ve meşale yakma töreni gerçekleştirildi.
Törene; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli, BOTAŞ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla vatandaşların kalite ve konforlarının yükselerek aile bütçelerine katkı sağlayacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Sadece Çanakkale değil, bütün ilçelerimizin de kalkınması, gelişmesi için çaba ve gayret sarf ediyoruz” diye konuştu. Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine doğal gaz ulaştırmakta kararlı olduklarının altını çizen Bülent Turan ise yaptığı konuşmada,  “Doğalgaz ısınmada günümüzün konforu. Bu konforun hemşehrilerimizin hizmetine sunmak ise bizlerin görevi. Bizde başlayan iş, biten iştir. Daha önce söylediğimiz gibi Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine bu konforu, bu kaliteyi getirmeye gayret ediyoruz. Bugün Dalyan’da Bahçelievler mevkiinde ilk doğal gaz yanan eve misafir olduk, hemşehrilerimizle buluştuk. Ailemiz de doğal gazın gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Lapseki’de konutlara doğalgaz ulaşma oranı %98 ve toplam abone sayısı ise 6044 adet. Dalyan’daki abone sayısı 592. Bu oran hemşehrilerimizin doğal gaz konforuna ulaşma isteğinin adeta en net göstergesi. Çanakkale’miz tüm ilçe, beldeleri ve başımızın tacı hemşehrilerimiz, hizmetlerin ve yatırımların en iyilerini, en güzellerini hak ediyor. Birlikte süreci yakından takip ettiğimiz Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, Belediye Başkanımıza, EPDK Başkanımıza, kurum yetkililerine, AKSA Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. Törenin ardından Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler, Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi Bahçelievler mevkiinde ikamet eden vatandaş Niyazi Yılmaz’ın doğal gaz aboneliğinin açılmasının ardından hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Çanakkaleʹnin Lapseki ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde doğal gaz hizmet alma ve meşale yakma töreni gerçekleştirildi.

Törene; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli, BOTAŞ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla vatandaşların kalite ve konforlarının yükselerek aile bütçelerine katkı sağlayacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Sadece Çanakkale değil, bütün ilçelerimizin de kalkınması, gelişmesi için çaba ve gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine doğal gaz ulaştırmakta kararlı olduklarının altını çizen Bülent Turan ise yaptığı konuşmada,  “Doğalgaz ısınmada günümüzün konforu. Bu konforun hemşehrilerimizin hizmetine sunmak ise bizlerin görevi. Bizde başlayan iş, biten iştir. Daha önce söylediğimiz gibi Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerine bu konforu, bu kaliteyi getirmeye gayret ediyoruz. Bugün Dalyan’da Bahçelievler mevkiinde ilk doğal gaz yanan eve misafir olduk, hemşehrilerimizle buluştuk. Ailemiz de doğal gazın gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Lapseki’de konutlara doğalgaz ulaşma oranı %98 ve toplam abone sayısı ise 6044 adet. Dalyan’daki abone sayısı 592. Bu oran hemşehrilerimizin doğal gaz konforuna ulaşma isteğinin adeta en net göstergesi. Çanakkale’miz tüm ilçe, beldeleri ve başımızın tacı hemşehrilerimiz, hizmetlerin ve yatırımların en iyilerini, en güzellerini hak ediyor. Birlikte süreci yakından takip ettiğimiz Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, Belediye Başkanımıza, EPDK Başkanımıza, kurum yetkililerine, AKSA Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler, Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi Bahçelievler mevkiinde ikamet eden vatandaş Niyazi Yılmaz’ın doğal gaz aboneliğinin açılmasının ardından hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.