Kültür Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Yaşam 08.06.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Kültür Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Karina Deniz Kültürü Merkezi için imzalar atıldı.
Barbaros Mahallesi’nde bulunan eski Yelken Kulübü’nün yer aldığı alanda yapımı tüm hızı ile devam eden Karina Deniz Kültürü Merkezi çalışmaları devam ediyor. 7’den 77’ye tüm kentlilere hizmet sunacak Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde; sualtı ve rüzgâr sporları, sportif balıkçılık, deniz gözlem alanı, çocuklar için oyunlaştırılmış aktiviteler, kamplar ve daha birçok faaliyet hayat bulacak. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile ÇOMÜ Rektörü Sedat Murat arasında üniversitede  imzalanan sözleşmenin ardından konuşan Gökhan, “Kentimize kazandıracağımız Karina Deniz Kültürü Merkezi için imzalar atıldı. Çanakkale Bölgesine ait denizel ekosistemini tanıtmak, deniz ve rüzgâr sporlarını görünür kılmak, kentlilerimizin başta gençler ve çocuklar olmak üzere sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ileride ÇOMÜ ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmaların ilk adımını oluşturacak protokolün kentimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.
Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Karina Deniz Kültürü Merkezi için imzalar atıldı.

Barbaros Mahallesi’nde bulunan eski Yelken Kulübü’nün yer aldığı alanda yapımı tüm hızı ile devam eden Karina Deniz Kültürü Merkezi çalışmaları devam ediyor. 7’den 77’ye tüm kentlilere hizmet sunacak Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde; sualtı ve rüzgâr sporları, sportif balıkçılık, deniz gözlem alanı, çocuklar için oyunlaştırılmış aktiviteler, kamplar ve daha birçok faaliyet hayat bulacak.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile ÇOMÜ Rektörü Sedat Murat arasında üniversitede  imzalanan sözleşmenin ardından konuşan Gökhan, “Kentimize kazandıracağımız Karina Deniz Kültürü Merkezi için imzalar atıldı. Çanakkale Bölgesine ait denizel ekosistemini tanıtmak, deniz ve rüzgâr sporlarını görünür kılmak, kentlilerimizin başta gençler ve çocuklar olmak üzere sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ileride ÇOMÜ ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmaların ilk adımını oluşturacak protokolün kentimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.