Kepezspor'da yeni başkan Azem Ülkü

Spor 26.09.2022 - 13:03, Güncelleme: 26.09.2022 - 13:03
 

Kepezspor'da yeni başkan Azem Ülkü

Kepezspor'da yeni başkan, kentin tanınmış doktorlarından olan Azem Ülkü oldu.
Olağan Üstü Genel Kurul sonrasında yeni yönetim kurulunu oluşturacak isimler belirlenmişti. Önceki gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda ise görev dağılımı yapıldı. Kepezspor'da oluşturulan yeni yönetim şu şekilde oluştu: Başkan Azem Ülkü, As Başkan Cem Fidan,  Genel Kaptan Akın Kaya, Sayman Cenk Aydınkal, Sekreter Mehmet Akkoyun, Alt Yapı Sorumlusu Faik Atan, Salon Sporları Sorumlusu Cihan Kesici. Başkan Ülkü, daha çok organ bağışları ile tanınıyor. Çanakkale Organ Nakli İl koordinatörlüğü yapan Uzman Dr. Azem Ülkü, birçok kez organ bağışında Çanakkale’yi Türkiye birinciliğine taşımıştı. Spora da büyük ilgi gösteren Doktor Azem Ülkü, koyu Beşiktaş taraftarı olmakla da biliniyor. Siyah-Beyazlı Kulübün Kongre üyesi olan Azem Ülkü, yıllarca Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği başkanlığı görevinde de bulundu. Dr. Azem Ülkü, Çanakkale'de pek çok Siyah-Beyazlı konuğu ağırlarken, o yıllarda Kulübün Efsane Başkanı Süleyman Seba ile de defalarca görüşmüştü.
Kepezspor'da yeni başkan, kentin tanınmış doktorlarından olan Azem Ülkü oldu.

Olağan Üstü Genel Kurul sonrasında yeni yönetim kurulunu oluşturacak isimler belirlenmişti. Önceki gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda ise görev dağılımı yapıldı.
Kepezspor'da oluşturulan yeni yönetim şu şekilde oluştu: Başkan Azem Ülkü, As Başkan Cem Fidan,  Genel Kaptan Akın Kaya, Sayman Cenk Aydınkal, Sekreter Mehmet Akkoyun, Alt Yapı Sorumlusu Faik Atan, Salon Sporları Sorumlusu Cihan Kesici.
Başkan Ülkü, daha çok organ bağışları ile tanınıyor. Çanakkale Organ Nakli İl koordinatörlüğü yapan Uzman Dr. Azem Ülkü, birçok kez organ bağışında Çanakkale’yi Türkiye birinciliğine taşımıştı. Spora da büyük ilgi gösteren Doktor Azem Ülkü, koyu Beşiktaş taraftarı olmakla da biliniyor. Siyah-Beyazlı Kulübün Kongre üyesi olan Azem Ülkü, yıllarca Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği başkanlığı görevinde de bulundu. Dr. Azem Ülkü, Çanakkale'de pek çok Siyah-Beyazlı konuğu ağırlarken, o yıllarda Kulübün Efsane Başkanı Süleyman Seba ile de defalarca görüşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.