Kamuoyuna İfşa ve İhbar Etme Kararı Aldık!

Siyaset 14.03.2022 - 14:24, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:24
 

Kamuoyuna İfşa ve İhbar Etme Kararı Aldık!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Grubu “örgütlerimizle birlikte, bugün bu kirliliği kamuoyuna ifşa ve ihbar etme kararı aldık” aldık diyerek yaptığı basın açıklamasında İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’in CHP Ezine İl Genel Meclisi Üyesi Aşkın Gülşen’e iddiaya göre partisinden ayrılma karşılığında çocuğunun kamuda işe alınması ve sıradaki yerel seçimlerde birinci sıradan İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterilmesi gibi konularda verdiği vaatlere İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’den cevap geldi. Önder, “Böyle bir talep veya teklif bizim için söz konusu değildir” dedi.
Cumhuriyet Halk partisi Çanakkale il binası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında bir süre önce CHP’den AK Parti’ye geçen ve yapılan seçimde de  Çanakkale İl Genel meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder’in, CHP Ezine il Genel meclisi üyesi Hüseyin Aşkın Gülşen’e CHP’den AK Partiye geçmesi için teklif yaptığı açıklanmış, basın toplantısında CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Güneş Pehlivan yaptığı açıklamada, “Toplumun, demokrasinin ve siyasetin tüm değerlerini, günübirlik menfaat ilişkilerine kurban eden, demokrasi ahlakına savaş açmış olan AKP düzeysizliği, demokratik kurumları kuşatarak, her geçen gün Türk siyasetine olan ihanetini büyütmektedir. Cumhuriyet Halk Partili Ezine İl Genel Meclis üyemiz Sayın Aşkın Gülşen’e, AKP’nin transfer meclis başkanı Nejat Önder tarafından, kişi kendinden bilir işi marifetiyle; Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılma karşılığında çocuğunun kamuda işe alınması, sıradaki yerel seçimlerde birinci sıradan il genel meclis üyeliğine aday gösterilme ve önümüzdeki dönem İl Encümen üyeliği garantisi ve eğer varsa başkaca taleplerini de karşılama sözü verilmiştir. Meclis üyemiz Sayın Aşkın Gülşen bu etikten yoksun teklif ve girişimleri grubumuzla ve parti örgütümüzle paylaşmıştır. Biz de örgütlerimizle birlikte, bugün bu kirliliği kamuoyuna ifşa ve ihbar etme kararı aldık. Nejat Önder’in bu girişimi münferit değildir, Sevr zihniyetinin 21. yüzyıldaki izdüşümü olan AKP’nin siyasi örfüdür” demişti. AK Partimize Olan İlgi ve Alakanın Farkında Olduğunu Biliyoruz O açıklamalara AK Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’den sert yanıt geldi. “CHP ahlaksız siyaset yapıyor“ diyen Önder yazılı yaptığı açıklamada, “CHP’nin yalan ve iftira üzerine kurgulu siyasi söylemlerinin, yereldeki CHP’li yöneticiler tarafından da aynı şekilde ifade edildiğini görüyoruz. Bu tarz siyasi söylemler, CHP’deki kopmaların partili yöneticilerine yaşattığı psikolojinin bir sonucudur. Tüm CHP’li yöneticilerin, AK Partimize olan ilgi ve alakanın farkında olduğunu biliyoruz. Son dönemlerde şehrimize yaşattıkları iftiralarla dolu, kirli siyasi tarzları bu farkındalığın bir dışa vurumudur. Aşkın Bey, açıklamalarında, ‘’Bana bir teklif geldi’’ bile demiyor. Sayısal çoğunluk gibi problemimizin olmadığı bir İl Genel Meclisi ortamında, böyle bir talep veya teklif bizim için söz konusu değildir. İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçildiğim oylamada, şahsıma oy veren İl Genel Meclisi Üyelerine duyduğum vefadan dolayı, CHP’nin bu içi boş ve mesnetsiz basın açıklamasını kişilerin vicdanına bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Grubu “örgütlerimizle birlikte, bugün bu kirliliği kamuoyuna ifşa ve ihbar etme kararı aldık” aldık diyerek yaptığı basın açıklamasında İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’in CHP Ezine İl Genel Meclisi Üyesi Aşkın Gülşen’e iddiaya göre partisinden ayrılma karşılığında çocuğunun kamuda işe alınması ve sıradaki yerel seçimlerde birinci sıradan İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterilmesi gibi konularda verdiği vaatlere İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’den cevap geldi. Önder, “Böyle bir talep veya teklif bizim için söz konusu değildir” dedi.

Cumhuriyet Halk partisi Çanakkale il binası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında bir süre önce CHP’den AK Parti’ye geçen ve yapılan seçimde de  Çanakkale İl Genel meclisi Başkanı seçilen Nejat Önder’in, CHP Ezine il Genel meclisi üyesi Hüseyin Aşkın Gülşen’e CHP’den AK Partiye geçmesi için teklif yaptığı açıklanmış, basın toplantısında CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Güneş Pehlivan yaptığı açıklamada, “Toplumun, demokrasinin ve siyasetin tüm değerlerini, günübirlik menfaat ilişkilerine kurban eden, demokrasi ahlakına savaş açmış olan AKP düzeysizliği, demokratik kurumları kuşatarak, her geçen gün Türk siyasetine olan ihanetini büyütmektedir. Cumhuriyet Halk Partili Ezine İl Genel Meclis üyemiz Sayın Aşkın Gülşen’e, AKP’nin transfer meclis başkanı Nejat Önder tarafından, kişi kendinden bilir işi marifetiyle; Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılma karşılığında çocuğunun kamuda işe alınması, sıradaki yerel seçimlerde birinci sıradan il genel meclis üyeliğine aday gösterilme ve önümüzdeki dönem İl Encümen üyeliği garantisi ve eğer varsa başkaca taleplerini de karşılama sözü verilmiştir. Meclis üyemiz Sayın Aşkın Gülşen bu etikten yoksun teklif ve girişimleri grubumuzla ve parti örgütümüzle paylaşmıştır. Biz de örgütlerimizle birlikte, bugün bu kirliliği kamuoyuna ifşa ve ihbar etme kararı aldık. Nejat Önder’in bu girişimi münferit değildir, Sevr zihniyetinin 21. yüzyıldaki izdüşümü olan AKP’nin siyasi örfüdür” demişti.

AK Partimize Olan İlgi ve Alakanın Farkında Olduğunu Biliyoruz
O açıklamalara AK Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’den sert yanıt geldi. “CHP ahlaksız siyaset yapıyor“ diyen Önder yazılı yaptığı açıklamada, “CHP’nin yalan ve iftira üzerine kurgulu siyasi söylemlerinin, yereldeki CHP’li yöneticiler tarafından da aynı şekilde ifade edildiğini görüyoruz. Bu tarz siyasi söylemler, CHP’deki kopmaların partili yöneticilerine yaşattığı psikolojinin bir sonucudur. Tüm CHP’li yöneticilerin, AK Partimize olan ilgi ve alakanın farkında olduğunu biliyoruz. Son dönemlerde şehrimize yaşattıkları iftiralarla dolu, kirli siyasi tarzları bu farkındalığın bir dışa vurumudur. Aşkın Bey, açıklamalarında, ‘’Bana bir teklif geldi’’ bile demiyor. Sayısal çoğunluk gibi problemimizin olmadığı bir İl Genel Meclisi ortamında, böyle bir talep veya teklif bizim için söz konusu değildir. İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçildiğim oylamada, şahsıma oy veren İl Genel Meclisi Üyelerine duyduğum vefadan dolayı, CHP’nin bu içi boş ve mesnetsiz basın açıklamasını kişilerin vicdanına bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.