Ezine’de ‘Mide Botoksu’ Ameliyatı Yapıldı

İlçeler 14.03.2022 - 14:13, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:13
 

Ezine’de ‘Mide Botoksu’ Ameliyatı Yapıldı

Ezine Devlet Hastanesinde ilk defa uygulanan yöntemle aşırı kilo sorunu yaşayan bir bayan hastaya, obezite tedavisinde son yıllarda kullanılmaya başlanan ve diğer tedavi yöntemlerine göre daha az risk oluşturduğu öngürülen ‘Mide Botoksu’ uygulaması yapıldı.
Uzun süredir kilo sorunu yaşayan, daha önce uyguladığı diyetlerle kilo sorununa çözüm bulamayan 31 yaşındaki hasta Ezine Devlet Hastanesine başvurdu. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer tarafından muayenesi yapılan hastaya obezite teşhisi konuldu. Başhekim Karacaer tarafından hastanın değerlendirilmesinden sonra ‘mide botoksu’ yapılmasının uygun olduğuna karar verildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve ekibi tarafından hastaya ameliyatsız ve genel anestezi altında endoskopik işlemle midenin antrum ve fundus bölümlerine ‘mide botoksu’ operasyonu yapıldı. Başarılı geçen operasyonla hasta taburcu edildi. Daha önceleri çok kez diyet girişiminde bulunduğunu, ancak zayıflama konusunda bir türlü başarılı olamadığını ifade eden hasta Yeliz Asir, "Şikayetlerim sonucu Ezine Devlet Hastanesine başvurdum. Sağolsun başhekimimiz yaptığı muayene ve teşhis sonucu bana mide botoksu işlemini önerdi. Cerrahi işlem olmadan ve ağrısız sızısız ve kısa sürede gerçekleşen operasyonla sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Bundan sonra doktorumuzun önerileri doğrultusunda yaşamıma devam ederek kilolarımdan da en kısa sürede kurtularak sağlıklı bir yaşama merhaba diyeceğim. Çanakkale'de bu operasyonun ilk defa bana uygulandığını da öğrendim. Operasyonumu başarıyla gerçekleştirerek beni sağlığıma kavuşturan Hastanemizin Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacer'e ve hastanemizin tüm personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 
Ezine Devlet Hastanesinde ilk defa uygulanan yöntemle aşırı kilo sorunu yaşayan bir bayan hastaya, obezite tedavisinde son yıllarda kullanılmaya başlanan ve diğer tedavi yöntemlerine göre daha az risk oluşturduğu öngürülen ‘Mide Botoksu’ uygulaması yapıldı.

Uzun süredir kilo sorunu yaşayan, daha önce uyguladığı diyetlerle kilo sorununa çözüm bulamayan 31 yaşındaki hasta Ezine Devlet Hastanesine başvurdu. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer tarafından muayenesi yapılan hastaya obezite teşhisi konuldu. Başhekim Karacaer tarafından hastanın değerlendirilmesinden sonra ‘mide botoksu’ yapılmasının uygun olduğuna karar verildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve ekibi tarafından hastaya ameliyatsız ve genel anestezi altında endoskopik işlemle midenin antrum ve fundus bölümlerine ‘mide botoksu’ operasyonu yapıldı. Başarılı geçen operasyonla hasta taburcu edildi.
Daha önceleri çok kez diyet girişiminde bulunduğunu, ancak zayıflama konusunda bir türlü başarılı olamadığını ifade eden hasta Yeliz Asir, "Şikayetlerim sonucu Ezine Devlet Hastanesine başvurdum. Sağolsun başhekimimiz yaptığı muayene ve teşhis sonucu bana mide botoksu işlemini önerdi. Cerrahi işlem olmadan ve ağrısız sızısız ve kısa sürede gerçekleşen operasyonla sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Bundan sonra doktorumuzun önerileri doğrultusunda yaşamıma devam ederek kilolarımdan da en kısa sürede kurtularak sağlıklı bir yaşama merhaba diyeceğim. Çanakkale'de bu operasyonun ilk defa bana uygulandığını da öğrendim. Operasyonumu başarıyla gerçekleştirerek beni sağlığıma kavuşturan Hastanemizin Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Karacer'e ve hastanemizin tüm personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.