Çanakkale Uluslararası Fuarlarda Tanıtılacak

Güncel 08.11.2021 - 11:09, Güncelleme: 08.11.2021 - 11:09
 

Çanakkale Uluslararası Fuarlarda Tanıtılacak

2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilimizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı.
EMİTT fuarında, Çanakkale’nin tarihi, doğal ve turistik zenginliklerinin dünya çapında tanıtılması kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirme toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. İl Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü,  ilçe Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BOZ, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç, Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Meclis Üyesi Nilgün Gökser, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu, kamu kurum temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.  Toplantıda; Çanakkale’nin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğumuz değerlerin iç ve dış pazarda tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak; stant tasarımı, fuar süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının ilimiz tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali İlhami Aktaş, yapılan çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile turizme yönelik faaliyet gösteren işletmelerin iş birliğinin ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. 2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlık toplantısı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.
2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilimizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı.

EMİTT fuarında, Çanakkale’nin tarihi, doğal ve turistik zenginliklerinin dünya çapında tanıtılması kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirme toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. İl Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü,  ilçe Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BOZ, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç, Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Meclis Üyesi Nilgün Gökser, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu, kamu kurum temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.
 Toplantıda; Çanakkale’nin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğumuz değerlerin iç ve dış pazarda tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak; stant tasarımı, fuar süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının ilimiz tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali İlhami Aktaş, yapılan çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile turizme yönelik faaliyet gösteren işletmelerin iş birliğinin ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. 2021 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve 2022 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlık toplantısı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.