Lâpseki Millet Bahçesi'nin İhalesi Yapıldı

İlçeler 04.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:39
 

Lâpseki Millet Bahçesi'nin İhalesi Yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Lâpseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Lâpseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı. Lâpseki Millet Bahçesi’nin ihalesinin yapılmasıyla birlikte yüklenici firma tarafından, 35 bin 525 metrekarelik alanda Lâpseki Millet Bahçesi için yapım çalışmaları başlatılacak. Çocuk oyun alanları, etkinlik çayırı, otopark alanı, bisiklet ve yürüyüş yollarının olacağı millet bahçesinde 19 bin 268 metrekare yeşil alanda Bin 212 ağaç olacak. Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ihale sonrasında yaptığı açıklamada “Lâpseki Belediyesi olarak yapımına başladığımız ''Lampsakos'tan Lâpseki’ye'' sahil bandı projesi içerisinde 80 bin metrekare alanda Lâpseki Gençlik Merkezi, Lapseki Belediyesi Kreşi, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, seyir terası, kafeteryalar, yürüyüş ve bisiklet yollarının da bulunduğu alanla birleşecek olan Lapseki Millet Bahçesi bitki ve peyzajı ile Çanakkale ve Lapseki’ye yeni bir soluk getirecek. Yaptığımız projemizle sadece Lâpseki’ye değil Çanakkale’ye de hizmet edeceğiz. 2022 yılında Lâpseki, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün de hizmete açılmasıyla birlikte çok farklı çok modern yaşanabilir bir kimliğe bürünecek. Projelerimizin gerçekleştirilmesinde sürekli bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş'a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu'na, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut'a ve bu kıymetli projede emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Lâpseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Lâpseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı. Lâpseki Millet Bahçesi’nin ihalesinin yapılmasıyla birlikte yüklenici firma tarafından, 35 bin 525 metrekarelik alanda Lâpseki Millet Bahçesi için yapım çalışmaları başlatılacak. Çocuk oyun alanları, etkinlik çayırı, otopark alanı, bisiklet ve yürüyüş yollarının olacağı millet bahçesinde 19 bin 268 metrekare yeşil alanda Bin 212 ağaç olacak.

Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ihale sonrasında yaptığı açıklamada “Lâpseki Belediyesi olarak yapımına başladığımız ''Lampsakos'tan Lâpseki’ye'' sahil bandı projesi içerisinde 80 bin metrekare alanda Lâpseki Gençlik Merkezi, Lapseki Belediyesi Kreşi, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, seyir terası, kafeteryalar, yürüyüş ve bisiklet yollarının da bulunduğu alanla birleşecek olan Lapseki Millet Bahçesi bitki ve peyzajı ile Çanakkale ve Lapseki’ye yeni bir soluk getirecek. Yaptığımız projemizle sadece Lâpseki’ye değil Çanakkale’ye de hizmet edeceğiz. 2022 yılında Lâpseki, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün de hizmete açılmasıyla birlikte çok farklı çok modern yaşanabilir bir kimliğe bürünecek. Projelerimizin gerçekleştirilmesinde sürekli bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş'a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu'na, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut'a ve bu kıymetli projede emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.