Ya Mahkemeye Taşıyacak Ya da Yeni Bir Başvuru Yapacak!

Siyaset 12.07.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Ya Mahkemeye Taşıyacak Ya da Yeni Bir Başvuru Yapacak!

Çanakkale İl Genel Meclisi Temmuz ayı 5. Bileşimi 1. Oturumunda olaylar yaşandı. Meclis toplantısında önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkekʹ e ait merkez Ulupınar mevkiindeki arazi için Eko turizm imar plan değişikliği ile itirazların reddedilmesi yönünde karar alan komisyon raporu AK Parti ve MHPʹ li Il Genel Meclisi üyelerinin oyları ile reddedildi. Bu madenin oylaması defalarca tekrarlanmasına rağmen sonuç değişmedi. Erkek’in Eko Turizm ile ilgili başvurusuna yapılan itirazların reddedilmesine ilişkin komisyon raporu 16 Evet 17 Hayır ve 1 çekimser oy ile reddedildi. Muharrem Erkekʹ İl genel Meclisinin kararını ya mahkemeye taşıyacak ya da yeni bir başvuru yapacak.
CHP MİLLEVEKİLİ ERKEK' E İL GENEL MECLİSİNDEN KÖTÜ HABER Çanakkale İlGenel Meclisi Temmuz ayı 5. Bileşimi 1. Oturumunda olaylar yaşandı. Meclis toplantısında önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek' e ait merkez Ulupinar mevkiindeki arazi için Eko turizm imar plan değişikliği ile itirazlarin rededilmesi yönünde karar alan komisyon raporu AK Parti ve MHP' li Il Genel Meclisi üyelerinin oyları ile red edildi. Bu madenin oylaması defalarca terkarlanmasına rahmen sonuç degişmedi. Erkek' in Eko Turizm ile ilgili başvurusuna yapılan itirazların red edilmesine ilişkin komisyon raporu 16 Evet 17 Hayır ve 1 çekimser oy ile red edildi. muharrem Erkek' Il genel Mdclisinin kararını ya mahkemeye tasiyacak yada yeni bir başvuru yapacak. CHP' Lİ MECLİS ÜYELERİ SALONU TERK ETTİ İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder'in Meclis gündemine eklediği maddeler tartışma yarattı.Meclis Başkanı Nejat Önder' in Meclis Gündemine ilave ettiği maddelerin görüşülmesine geçildiğinde CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Avukat Güneş Pehlivan şoz alarak chp olarak raporları hazırlanmamıs gündem maddelerini oylamayacajlarını ifade ederek" meclis başkanı tarafından gündeme ilave edelen maddeler konusunda henüz raporlar hazirlanmamıstir hazır olmayan raporları çıkmayan ve görüşülmesi için diretilen gündem maddelerini oylamayacağiz CHP grubu bu nedenle meclis toplantısıni tet edecek" dedi. Pehlivan'ın konusmasının ardından CHP İl Genel Meclisi üyeleri meclis salonunu terk etti. SİYASİ ŞOV YAPIYORLAR CHP'li İl Genel Meclisi üyelerinin meclis toplantısını terk etmesinin ardindan konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder " Yasaların bana verdigi yetkiyi kullanarak, uzun bir süre önce incelemeleri yapılan hatta bazı maddelerin iki kere incelendigini bildigimiz ama her nedense rapirları yazılmayan maddeleri gündeme aldım.Unutulmamalıdır ki burada siyaset olmaz İl Genel Meclisi vatandasa hizmet yeridir. Bu madeler arasında uzun süreden bu yana görüşülmeyi bekleyen maddeler var. Ben vatandaşlarin hizmet almasi ve dosyalarının görüşülmesi için bu maddeleri yasaların bana verdiği yetkiyi kullanarak gündeme aldım. Ancak CHP ' li arkadaşlar bu durumu siyasi şov' a çevirip meclisi terk ettiler.bizim amacımiz vatandaş' ın taleplerine en hızlı şekilde ve en dogru sekilde yanıt vermek. Biz bu maddeleri görüserek kararlarımızı alacağiz" dedi.Önder konusmasının ardından meclis toplantısına ara verdi. ÇOĞUNLUK OLMADIĞI İÇİN MECLİS TOPLANTISI ERTELENDİ Çanakkale İl Genel Meclisinde CHP' li meclis üyelerinin meclis salonu terk etmesinin ardindan verilen aradan sonra meclis ikinci oturumunu acan Meclis Başkani Nejat Önder salt coğunlugun sağlanamaması nedeni ilemeclis toplantısının yarın (Cumartesi) yarın saat 10.00 ' da toplanmak üzere meclis toplantisını kapattı. Yarın yapılacak olan meclis toplantisinin yapılması ve karar alınabilmesi için saf çoğunluğun döettebiri jadar meclis üyesinın toplantıya katılması yeterli olacak.
Çanakkale İl Genel Meclisi Temmuz ayı 5. Bileşimi 1. Oturumunda olaylar yaşandı. Meclis toplantısında önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkekʹ e ait merkez Ulupınar mevkiindeki arazi için Eko turizm imar plan değişikliği ile itirazların reddedilmesi yönünde karar alan komisyon raporu AK Parti ve MHPʹ li Il Genel Meclisi üyelerinin oyları ile reddedildi. Bu madenin oylaması defalarca tekrarlanmasına rağmen sonuç değişmedi. Erkek’in Eko Turizm ile ilgili başvurusuna yapılan itirazların reddedilmesine ilişkin komisyon raporu 16 Evet 17 Hayır ve 1 çekimser oy ile reddedildi. Muharrem Erkekʹ İl genel Meclisinin kararını ya mahkemeye taşıyacak ya da yeni bir başvuru yapacak.

CHP MİLLEVEKİLİ ERKEK' E İL GENEL MECLİSİNDEN KÖTÜ HABER
Çanakkale İlGenel Meclisi Temmuz ayı 5. Bileşimi 1. Oturumunda olaylar yaşandı. Meclis toplantısında önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek' e ait merkez Ulupinar mevkiindeki arazi için Eko turizm imar plan değişikliği ile itirazlarin rededilmesi yönünde karar alan komisyon raporu AK Parti ve MHP' li Il Genel Meclisi üyelerinin oyları ile red edildi. Bu madenin oylaması defalarca terkarlanmasına rahmen sonuç degişmedi. Erkek' in Eko Turizm ile ilgili başvurusuna yapılan itirazların red edilmesine ilişkin komisyon raporu 16 Evet 17 Hayır ve 1 çekimser oy ile red edildi. muharrem Erkek' Il genel Mdclisinin kararını ya mahkemeye tasiyacak yada yeni bir başvuru yapacak.
CHP' Lİ MECLİS ÜYELERİ SALONU TERK ETTİ
İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder'in Meclis gündemine eklediği maddeler tartışma yarattı.Meclis Başkanı Nejat Önder' in Meclis Gündemine ilave ettiği maddelerin görüşülmesine geçildiğinde CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Avukat Güneş Pehlivan şoz alarak chp olarak raporları hazırlanmamıs gündem maddelerini oylamayacajlarını ifade ederek" meclis başkanı tarafından gündeme ilave edelen maddeler konusunda henüz raporlar hazirlanmamıstir hazır olmayan raporları çıkmayan ve görüşülmesi için diretilen gündem maddelerini oylamayacağiz CHP grubu bu nedenle meclis toplantısıni tet edecek" dedi. Pehlivan'ın konusmasının ardından CHP İl Genel Meclisi üyeleri meclis salonunu terk etti.
SİYASİ ŞOV YAPIYORLAR
CHP'li İl Genel Meclisi üyelerinin meclis toplantısını terk etmesinin ardindan konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder " Yasaların bana verdigi yetkiyi kullanarak, uzun bir süre önce incelemeleri yapılan hatta bazı maddelerin iki kere incelendigini bildigimiz ama her nedense rapirları yazılmayan maddeleri gündeme aldım.Unutulmamalıdır ki burada siyaset olmaz İl Genel Meclisi vatandasa hizmet yeridir. Bu madeler arasında uzun süreden bu yana görüşülmeyi bekleyen maddeler var. Ben vatandaşlarin hizmet almasi ve dosyalarının görüşülmesi için bu maddeleri yasaların bana verdiği yetkiyi kullanarak gündeme aldım. Ancak CHP ' li arkadaşlar bu durumu siyasi şov' a çevirip meclisi terk ettiler.bizim amacımiz vatandaş' ın taleplerine en hızlı şekilde ve en dogru sekilde yanıt vermek. Biz bu maddeleri görüserek kararlarımızı alacağiz" dedi.Önder konusmasının ardından meclis toplantısına ara verdi.
ÇOĞUNLUK OLMADIĞI İÇİN MECLİS TOPLANTISI ERTELENDİ
Çanakkale İl Genel Meclisinde CHP' li meclis üyelerinin meclis salonu terk etmesinin ardindan verilen aradan sonra meclis ikinci oturumunu acan Meclis Başkani Nejat Önder salt coğunlugun sağlanamaması nedeni ilemeclis toplantısının yarın (Cumartesi) yarın saat 10.00 ' da toplanmak üzere meclis toplantisını kapattı. Yarın yapılacak olan meclis toplantisinin yapılması ve karar alınabilmesi için saf çoğunluğun döettebiri jadar meclis üyesinın toplantıya katılması yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.