En Hafif Tabirle Utanmazlıktır!

Siyaset 22.02.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

En Hafif Tabirle Utanmazlıktır!

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Gara bölgesinde bölücü PKK terör örgütünce 13 vatandaşımızın katledilmesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle tepki göstererek; “HDP’ye şirin görünmek adına, şehitlerimizin sorumluluğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstüne yıkmaya kalkışması da en hafif tabirle utanmazlıktır! Bu utanmazlığın hesabını da aziz milletimiz günü geldiğinde sandıkta bir kez daha soracaktır” ifadelerini kullandı.
Makas, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eli kanlı terör örgütü PKK’nın,Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde senelerdir rehin tuttuğu 13 vatandaşımızı gözünü kırpmadan, kalleşçe şehit etmesi yüreğimizi derinden yakmıştır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından Gara’da icra edilen Kartal Pençe-2 Harekâtı, PKK’lı teröristlerin kökünün kaynağında kurutulması noktasında şüphesiz başarıya ulaşmıştır. Harekat neticesinde 13 vatandaşımızın şehit edilmesi ise, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarısızlığı değil, bizatihi eli kanlı teröristlerin kalleşliğidir! Hele hele, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, terör örgütü PKK’nın Meclis’te sözcülüğünü yapan kirli ittifak ortağı HDP’ye şirin görünmek adına, şehitlerimizin sorumluluğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstüne yıkmaya kalkışması da, en hafif tabirle utanmazlıktır! Bu utanmazlığın hesabını da aziz milletimiz günü geldiğinde sandıkta bir kez daha soracaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teröre karşı duruşu nettir. Seneler içinde bebek, çocuk, genç, yaşlı demeden birbirinden kanlı katliamlara imza atan terör örgütü PKK’nın bitirilme noktasına gelmesi de bunun en büyük göstergesidir.  Kapalı kapılar ardında, siyasi ikbal uğruna kirli ortaklıklar peşinde koşan Kılıçdaroğlu’na ise tavsiyemiz; teröristlerle aynı dili kullanmaktan vazgeçip, vatanını, bayrağını, insani değerleri öncelikli tutması ve hayatta her şeyin siyasetten ibaret olmadığını unutmamasıdır! Türkiye bugüne dek terörle mücadelede büyük bedeller ödemiştir. Ancak hiçbir zaman duruşundan taviz vermemiştir.  Burası, dış güçlerin maşalığını yapan eli kanlı terör örgütlerinin cirit atacağı bir ülke değildir. Terörle mücadelemiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, her ne pahasına olursa olsun kökü kurutulana dek devam edecektir. Son olarak şunun da asla unutulmamasını isteriz; ardında teşkilatlarımızla birlikte sıra dağlar gibi durduğumuz kutlu davamız bu uğurda en güçlü şekilde devletimize ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla…” 
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Gara bölgesinde bölücü PKK terör örgütünce 13 vatandaşımızın katledilmesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle tepki göstererek; “HDP’ye şirin görünmek adına, şehitlerimizin sorumluluğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstüne yıkmaya kalkışması da en hafif tabirle utanmazlıktır! Bu utanmazlığın hesabını da aziz milletimiz günü geldiğinde sandıkta bir kez daha soracaktır” ifadelerini kullandı.

Makas, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Eli kanlı terör örgütü PKK’nın,Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde senelerdir rehin tuttuğu 13 vatandaşımızı gözünü kırpmadan, kalleşçe şehit etmesi yüreğimizi derinden yakmıştır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından Gara’da icra edilen Kartal Pençe-2 Harekâtı, PKK’lı teröristlerin kökünün kaynağında kurutulması noktasında şüphesiz başarıya ulaşmıştır. Harekat neticesinde 13 vatandaşımızın şehit edilmesi ise, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarısızlığı değil, bizatihi eli kanlı teröristlerin kalleşliğidir! Hele hele, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, terör örgütü PKK’nın Meclis’te sözcülüğünü yapan kirli ittifak ortağı HDP’ye şirin görünmek adına, şehitlerimizin sorumluluğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstüne yıkmaya kalkışması da, en hafif tabirle utanmazlıktır! Bu utanmazlığın hesabını da aziz milletimiz günü geldiğinde sandıkta bir kez daha soracaktır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teröre karşı duruşu nettir. Seneler içinde bebek, çocuk, genç, yaşlı demeden birbirinden kanlı katliamlara imza atan terör örgütü PKK’nın bitirilme noktasına gelmesi de bunun en büyük göstergesidir. 

Kapalı kapılar ardında, siyasi ikbal uğruna kirli ortaklıklar peşinde koşan Kılıçdaroğlu’na ise tavsiyemiz; teröristlerle aynı dili kullanmaktan vazgeçip, vatanını, bayrağını, insani değerleri öncelikli tutması ve hayatta her şeyin siyasetten ibaret olmadığını unutmamasıdır!

Türkiye bugüne dek terörle mücadelede büyük bedeller ödemiştir. Ancak hiçbir zaman duruşundan taviz vermemiştir.  Burası, dış güçlerin maşalığını yapan eli kanlı terör örgütlerinin cirit atacağı bir ülke değildir. Terörle mücadelemiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, her ne pahasına olursa olsun kökü kurutulana dek devam edecektir. Son olarak şunun da asla unutulmamasını isteriz; ardında teşkilatlarımızla birlikte sıra dağlar gibi durduğumuz kutlu davamız bu uğurda en güçlü şekilde devletimize ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla…” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.