Biga Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

İlçeler 16.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Biga Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

2014 Yılı Haziran ayında yapımına başlanan Biga Devlet Hastanesi’nde açılış için geri sayım başladı.
125 Yataklı Hastane olarak tanımlanan, ancak 150 yatak kapasiteli olan yeni Biga Devlet Hastanesi, 30 milyon 380 bin lira bedelle 500 günde tamamlanmak üzere başlanmıştı. Kaba inşaat aşamasında deprem izolatörleri temininde gecikme nedeniyle, yapım süresi uzamıştı. Yapım süresi, süre uzatmalarla birlikte tamamlanan hastanede, inşaat ve tesisat işleri tamamlandı.   Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal paylaşım platformu facebook üzerinden verdiği bilgiye göre, açılış için geri sayımın başlandığı bildirildi. İl Sağlık Müdürlüğü facebook hesabından yapılan açıklamada, “#bigadevlethastanesi #açılışa geri sayım başladı. Yeni hizmet binasında geniş, temiz ve kalite ile oluşturulan alanlarda vatandaşlarımız rahatlıkla Sağlık hizmet alabilecek eski hizmet binasındaki alanlarından sonra yapımı hızla tamamlanan hastanemizde daha rahat hizmet alanları ile hizmete hazır hale gelmiştir” denildi.
2014 Yılı Haziran ayında yapımına başlanan Biga Devlet Hastanesi’nde açılış için geri sayım başladı.

125 Yataklı Hastane olarak tanımlanan, ancak 150 yatak kapasiteli olan yeni Biga Devlet Hastanesi, 30 milyon 380 bin lira bedelle 500 günde tamamlanmak üzere başlanmıştı. Kaba inşaat aşamasında deprem izolatörleri temininde gecikme nedeniyle, yapım süresi uzamıştı. Yapım süresi, süre uzatmalarla birlikte tamamlanan hastanede, inşaat ve tesisat işleri tamamlandı.
 
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal paylaşım platformu facebook üzerinden verdiği bilgiye göre, açılış için geri sayımın başlandığı bildirildi. İl Sağlık Müdürlüğü facebook hesabından yapılan açıklamada, “#bigadevlethastanesi #açılışa geri sayım başladı. Yeni hizmet binasında geniş, temiz ve kalite ile oluşturulan alanlarda vatandaşlarımız rahatlıkla Sağlık hizmet alabilecek eski hizmet binasındaki alanlarından sonra yapımı hızla tamamlanan hastanemizde daha rahat hizmet alanları ile hizmete hazır hale gelmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.