GİDER’den Bayramiç’e TOKİ Müjdesi

İlçeler 16.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

GİDER’den Bayramiç’e TOKİ Müjdesi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç’te 181 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çanakkale Bayramiç ilçesinde inşa edilecek 181 konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 181 konut 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin Yaklaşık 30 Milyon TL tutarında olduğunu, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanılacağını, tesliminden itibaren 520 iş takvimi içerisinde de projenin tamamlanacağını kaydetti. Milletvekili Ayhan Gider; Proje kapsamında konutlardaki tasarımda, geleneksel ve modern mimarinin bir arada kullanılacağını, altyapı ve çevre düzenlemesi, oyun ve çocuk parklarının olacağı projenin çevreyle uyumlu aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşeceğini söyledi.  HÜKÜMET KONAĞI İHALESİ MAYIS’TA Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de 2 Mayıs 2018 tarihinde ihalesinin yapılacağını ve 420 günde inşaatının tamamlanacağını müjdesini de veren Milletvekili Gider, Her alanda yatırımların Ülkemiz, Çanakkale’miz ve tüm ilçelerimizde artarak devam edeceğinin altını çizerek, “Bayramiç İlçemize yapılacak olan yeni konutların ve kamu hizmet binalarının hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç’te 181 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çanakkale Bayramiç ilçesinde inşa edilecek 181 konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 181 konut 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin Yaklaşık 30 Milyon TL tutarında olduğunu, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanılacağını, tesliminden itibaren 520 iş takvimi içerisinde de projenin tamamlanacağını kaydetti. Milletvekili Ayhan Gider; Proje kapsamında konutlardaki tasarımda, geleneksel ve modern mimarinin bir arada kullanılacağını, altyapı ve çevre düzenlemesi, oyun ve çocuk parklarının olacağı projenin çevreyle uyumlu aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşeceğini söyledi. 

HÜKÜMET KONAĞI İHALESİ MAYIS’TA

Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de 2 Mayıs 2018 tarihinde ihalesinin yapılacağını ve 420 günde inşaatının tamamlanacağını müjdesini de veren Milletvekili Gider, Her alanda yatırımların Ülkemiz, Çanakkale’miz ve tüm ilçelerimizde artarak devam edeceğinin altını çizerek, “Bayramiç İlçemize yapılacak olan yeni konutların ve kamu hizmet binalarının hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.