Hiç Kimse, Şu Üç Kişi De Oy Vermese Ne Olur Diyerek Hareket Etmesin

Siyaset 29.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Hiç Kimse, Şu Üç Kişi De Oy Vermese Ne Olur Diyerek Hareket Etmesin

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçim çalışmaları kapsamında Bozcaada ve Geyikli’yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için ayrı ayrı oy kullanılması senaryolarını reddeden Gider, milletvekilliğinde Ak Parti’ye oy vermeme senaryosunun muhalefet tarafından üretildiğini ifade etti.
Ak Partili Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bozcaada’ya geçen Gider, esnaf ve halk ziyaretlerinde bulundu.  Bozcaadalılarla görüşen Gider, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde de Ak Parti’ye oy vermeleri için vatandaşlarla görüştü. Bozcaada’da kamp yapan Ampüte Milli Takım Kampı’nı da ziyaret eden Gider, sonrasında Bozcaadalılarla yaptığı iftarda, bir oyun dahi bu seçimde kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek; “Artık ülkemizde başkanlık sistemi uygulanacak ve yeni sistemde başkanı seçtirebilmek için bir oya dahi ihtiyacımız var. Hiç kimse, şu üç kişi de oy vermese ne olur diyerek hareket etmesin. Kapı kapı dolaşarak insanlardan oy isteyecek ve onları ikna etmek için gayret edeceğiz” dedi. “GÜÇLÜ BAŞKAN İÇİN GÜÇLÜ MECLİS” Halk arasında Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliği için ise diğer partilere oy verilmesi yönünde bir senaryo başladığını belirten Gider; “Ben milletvekilliğine tekrar seçilmek için başvuru yapmadım. Ancak bu çalışmamak için bir mazeret değildir. Türkiye’nin bu kritik seçiminde Ak Parti’yi ve Erdoğan’ı yalnız bırakmaya kimsenin hakkı yok. Şimdilerde bir senaryo başlamış. Cumhurbaşkanlığı’nda Erdoğan’a oy verelim ama vekillikte başka partiye oy verelim meselesi rakiplerimizin uydurmasıdır. Erdoğan’ı güçlü bir başkan yapmak için, onun elini kuvvetlendirecek güçlü bir meclise ihtiyacımız var. Bu nedenler milletvekilliğinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalıyız. Güçlü bir Türkiye için, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, partimiz Ak Parti’dir” dedi. Bozcaada ziyaretinin ardından Geyikli’ye geçen Ayhan Gider, bura teşkilat buluşmasının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkla sahur yaptı.
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçim çalışmaları kapsamında Bozcaada ve Geyikli’yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için ayrı ayrı oy kullanılması senaryolarını reddeden Gider, milletvekilliğinde Ak Parti’ye oy vermeme senaryosunun muhalefet tarafından üretildiğini ifade etti.

Ak Partili Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bozcaada’ya geçen Gider, esnaf ve halk ziyaretlerinde bulundu.  Bozcaadalılarla görüşen Gider, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde de Ak Parti’ye oy vermeleri için vatandaşlarla görüştü. Bozcaada’da kamp yapan Ampüte Milli Takım Kampı’nı da ziyaret eden Gider, sonrasında Bozcaadalılarla yaptığı iftarda, bir oyun dahi bu seçimde kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek; “Artık ülkemizde başkanlık sistemi uygulanacak ve yeni sistemde başkanı seçtirebilmek için bir oya dahi ihtiyacımız var. Hiç kimse, şu üç kişi de oy vermese ne olur diyerek hareket etmesin. Kapı kapı dolaşarak insanlardan oy isteyecek ve onları ikna etmek için gayret edeceğiz” dedi.

“GÜÇLÜ BAŞKAN İÇİN GÜÇLÜ MECLİS”

Halk arasında Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliği için ise diğer partilere oy verilmesi yönünde bir senaryo başladığını belirten Gider; “Ben milletvekilliğine tekrar seçilmek için başvuru yapmadım. Ancak bu çalışmamak için bir mazeret değildir. Türkiye’nin bu kritik seçiminde Ak Parti’yi ve Erdoğan’ı yalnız bırakmaya kimsenin hakkı yok. Şimdilerde bir senaryo başlamış. Cumhurbaşkanlığı’nda Erdoğan’a oy verelim ama vekillikte başka partiye oy verelim meselesi rakiplerimizin uydurmasıdır. Erdoğan’ı güçlü bir başkan yapmak için, onun elini kuvvetlendirecek güçlü bir meclise ihtiyacımız var. Bu nedenler milletvekilliğinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalıyız. Güçlü bir Türkiye için, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, partimiz Ak Parti’dir” dedi.

Bozcaada ziyaretinin ardından Geyikli’ye geçen Ayhan Gider, bura teşkilat buluşmasının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkla sahur yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.