Her Yerde AK Parti Döneminin Yatırım Ve Eserlerini Görüyoruz

Güncel 26.04.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Her Yerde AK Parti Döneminin Yatırım Ve Eserlerini Görüyoruz

Çanakkale Ak Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı İsmail Kaşdemir ve Ak Parti İlçe teşkilatı Biga’da muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Kaşdemir, Biga’ da her yerde Ak Parti döneminin yatırımlarının ve eserlerinin olduğunu seçim zamanı bir yarış içinde olunduğunu ancak seçim sonunda taraf gözetmeksizin bu hizmetlerin aynen devam edeceğini söyledi.
Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açılış konuşmasında: “ Değerli muhtarlarımız misafirlerimiz ve basın mensuplarımız bugün buradan seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bigalı Milletvekilimiz İsmail Kaşdemir bildiğiniz gibi yeniden adaylığa layık görüldü. Geçtiğimiz dönemde Ak Parti olarak tüm köylerimize hizmetlerimizi sunduk. Yeni dönemde de tüm muhtarlarımız ile birlikte el ele çalışarak halkımıza hizmet edeceğiz. Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Her türlü sorunlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz..” Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir yaptığı konuşmasında “Allah bana 31 yaşında milletvekilliği kutsal görevini nasip etti. Hepimiz insanız bir çok yanlış ve hatalarımız oluyor. Böyle bir durum varsa hepinizden özür dilerim. Geçtiğimiz dönemde sizlerle el ele vererek çalıştık. Hepimizin amacı memleketimize ve halkımıza hizmet etmek. Ak Parti Hükümeti 2002 yılından itibaren halkımızın refahı için çalışıyor. Hepimizin amacı belli, sizlerde seçim sonucu mahalle ve köylerinizde görev aldınız. Memleketimize ve yörenize hizmet için çalışıyorsunuz. Sevdamız halkımız ve memleketimize hizmettir. Biga’ da her yerde Ak Parti döneminin yatırım ve eserlerini görüyoruz. Seçim zamanı yarış içerisindeyiz. Ancak seçim sonunda parti ve taraf gözetmeksizin hizmetlerimize devam etmekteyiz. Önümüzdeki dönemde de teşkilatımız bizi aday olarak belirledi. Şimdi var gücümüzle çalışarak Çanakkale’ de gezmedik yer ve mekan bırakmayacağız. Dört arkadaşımızın milletvekili olması için Çanakkale’ ye daha çok hizmet için çalışacağız. Sizlerle daha çok bir araya gelmeliyiz bu benim hatam önümüzdeki dönemde inşallah daha sık birlikte olacağız. 7 Haziran’ da inşallah tekrar seçilerek hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzde olsun” dedi. Daha sonra söz alan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Julide İskenderoğlu “ Biga’ da sizlerle birlikte olmaktan son derece memnunum. İnşallah Ak Parti Teşkilatları olarak seçimlerde oylarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Beni davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Toplantının ardından Ak Parti Milletvekili Adayları İsmail Kaşdemir ve Julide İskenderoğlu Ak Parti Biga Teşkilatı Biga Esnafını ziyaret etti.
Çanakkale Ak Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı İsmail Kaşdemir ve Ak Parti İlçe teşkilatı Biga’da muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Kaşdemir, Biga’ da her yerde Ak Parti döneminin yatırımlarının ve eserlerinin olduğunu seçim zamanı bir yarış içinde olunduğunu ancak seçim sonunda taraf gözetmeksizin bu hizmetlerin aynen devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açılış konuşmasında:

“ Değerli muhtarlarımız misafirlerimiz ve basın mensuplarımız bugün buradan seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bigalı Milletvekilimiz İsmail Kaşdemir bildiğiniz gibi yeniden adaylığa layık görüldü. Geçtiğimiz dönemde Ak Parti olarak tüm köylerimize hizmetlerimizi sunduk. Yeni dönemde de tüm muhtarlarımız ile birlikte el ele çalışarak halkımıza hizmet edeceğiz. Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Her türlü sorunlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz..”

Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir yaptığı konuşmasında “Allah bana 31 yaşında milletvekilliği kutsal görevini nasip etti. Hepimiz insanız bir çok yanlış ve hatalarımız oluyor. Böyle bir durum varsa hepinizden özür dilerim. Geçtiğimiz dönemde sizlerle el ele vererek çalıştık. Hepimizin amacı memleketimize ve halkımıza hizmet etmek. Ak Parti Hükümeti 2002 yılından itibaren halkımızın refahı için çalışıyor. Hepimizin amacı belli, sizlerde seçim sonucu mahalle ve köylerinizde görev aldınız. Memleketimize ve yörenize hizmet için çalışıyorsunuz. Sevdamız halkımız ve memleketimize hizmettir. Biga’ da her yerde Ak Parti döneminin yatırım ve eserlerini görüyoruz. Seçim zamanı yarış içerisindeyiz. Ancak seçim sonunda parti ve taraf gözetmeksizin hizmetlerimize devam etmekteyiz. Önümüzdeki dönemde de teşkilatımız bizi aday olarak belirledi. Şimdi var gücümüzle çalışarak Çanakkale’ de gezmedik yer ve mekan bırakmayacağız. Dört arkadaşımızın milletvekili olması için Çanakkale’ ye daha çok hizmet için çalışacağız. Sizlerle daha çok bir araya gelmeliyiz bu benim hatam önümüzdeki dönemde inşallah daha sık birlikte olacağız. 7 Haziran’ da inşallah tekrar seçilerek hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzde olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Julide İskenderoğlu “ Biga’ da sizlerle birlikte olmaktan son derece memnunum. İnşallah Ak Parti Teşkilatları olarak seçimlerde oylarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Beni davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının ardından Ak Parti Milletvekili Adayları İsmail Kaşdemir ve Julide İskenderoğlu Ak Parti Biga Teşkilatı Biga Esnafını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.