Her Projeye Her Çalışmaya Açığız

Ekonomi 02.02.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Her Projeye Her Çalışmaya Açığız

Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal yer aldı. Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Proje ve fikir üreten bir Meslek  Kuruluşuyuz. ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlimizin genel ekonomik durumu, sektörlerimiz ve ye profilimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bize somut veriler verecek ve önümüzü açacak her projeye her çalışmaya açığız. Önceliğimiz üyelerimizdir. Akademik danışmanımızın üniversite sanayi işbirliğini masadan sahaya taşımak için yaptığımız çalışmalara katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.  
Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal yer aldı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Proje ve fikir üreten bir Meslek  Kuruluşuyuz. ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Çanakkale İli Oda ve Borsaları Akademik Danışman Prof. Dr. Selahattin Kanten ve Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Yasin Gültekin’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlimizin genel ekonomik durumu, sektörlerimiz ve ye profilimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bize somut veriler verecek ve önümüzü açacak her projeye her çalışmaya açığız. Önceliğimiz üyelerimizdir. Akademik danışmanımızın üniversite sanayi işbirliğini masadan sahaya taşımak için yaptığımız çalışmalara katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.