“Hep ölüm korkusuyla yaşadı!”

Yaşam 31.10.2022 - 13:45, Güncelleme: 31.10.2022 - 13:45
 

“Hep ölüm korkusuyla yaşadı!”

Hep ölüm korkusuyla yaşadı. Çünkü her gün telefonuna gelen tehditler vardı. Biz bu tehditleri İpek Kürşat her zaman gerekli şikayetleri yapmasına rağmen çocuklarının gözü önünde parkta öldürüldü”
Olay, Çanakkale’de Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Parkta bulunan bankta oturan İpek Kürşat (36), henüz kimliği bilinmeyen şüpheli tarafından çocuklarının gözü önünde silah ile vuruldu. Parkta bulunan çocuklar ve yetişkinler panikle etrafa kaçışırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Kürşat'a olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi'ne kaldırıldı. İpek Kürşat hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan ölen kadının kocasının 10 Ekim 2021 tarihinde bir cinayet işlediği ve hüküm giydiği öğrenildi. Yaşanan bu olaydan sonra ölen tarafın yakınları İpek Kürşat'ı tehdit ettiği ve bu olay bir kan davasını dönüştüğü öğrenildi. Ölen kadının avukatı Ahmet Uslu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale 26 Ekim akşamında bir parkta çocuklarının gözü önünde İpek Kürşat’ın bir katil tarafından enseden vurularak öldürülmesine şahitlik yaptı. Çocuklarının gözü önünde öldürülen İpek Kürşat, 10 Ekim 2021 tarihinde kocasının karışmış olduğu bir cinayetten sonra cinayet zanlısı olarak tutuklanmasından sonra ailesiyle Çanakkale’yi terk ederek Lapseki’ye sığınmıştır. Evi talan edilmiş ve evinden hiçbir eşya alamamıştır. Artık İpek Kürşat aramızda yok. İpek Kürşat bu 1 sene içerisinde bizim ofisimize dahi taksi gelip, gidebildi. Hiçbir zaman yola yürüyemedi. Hep ölüm korkusuyla yaşadı. Çünkü her gün telefonuna gelen tehditler vardı. Biz bu tehditleri İpek Kürşat her zaman gerekli şikayetleri yapmasına rağmen çocuklarının gözü önünde parkta öldürüldü" dedi.
Hep ölüm korkusuyla yaşadı. Çünkü her gün telefonuna gelen tehditler vardı. Biz bu tehditleri İpek Kürşat her zaman gerekli şikayetleri yapmasına rağmen çocuklarının gözü önünde parkta öldürüldü”

Olay, Çanakkale’de Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Parkta bulunan bankta oturan İpek Kürşat (36), henüz kimliği bilinmeyen şüpheli tarafından çocuklarının gözü önünde silah ile vuruldu. Parkta bulunan çocuklar ve yetişkinler panikle etrafa kaçışırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Kürşat'a olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi'ne kaldırıldı. İpek Kürşat hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan ölen kadının kocasının 10 Ekim 2021 tarihinde bir cinayet işlediği ve hüküm giydiği öğrenildi. Yaşanan bu olaydan sonra ölen tarafın yakınları İpek Kürşat'ı tehdit ettiği ve bu olay bir kan davasını dönüştüğü öğrenildi.
Ölen kadının avukatı Ahmet Uslu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale 26 Ekim akşamında bir parkta çocuklarının gözü önünde İpek Kürşat’ın bir katil tarafından enseden vurularak öldürülmesine şahitlik yaptı. Çocuklarının gözü önünde öldürülen İpek Kürşat, 10 Ekim 2021 tarihinde kocasının karışmış olduğu bir cinayetten sonra cinayet zanlısı olarak tutuklanmasından sonra ailesiyle Çanakkale’yi terk ederek Lapseki’ye sığınmıştır. Evi talan edilmiş ve evinden hiçbir eşya alamamıştır. Artık İpek Kürşat aramızda yok. İpek Kürşat bu 1 sene içerisinde bizim ofisimize dahi taksi gelip, gidebildi. Hiçbir zaman yola yürüyemedi. Hep ölüm korkusuyla yaşadı. Çünkü her gün telefonuna gelen tehditler vardı. Biz bu tehditleri İpek Kürşat her zaman gerekli şikayetleri yapmasına rağmen çocuklarının gözü önünde parkta öldürüldü" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.