“Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı

İlçeler 11.04.2022 - 12:46, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:46
 

“Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı

Gökçeada Kent Konseyi öncülüğünde Ankara’ya giden Gökçeadalılar sorunlarını anlattı. Kendilerini Ankara’da karşılayan Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu ile ada sorunlarını görüştü.
Gökçeada heyetinde Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı , Ak Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, MHP Gökçeada İlçe Başkanı Mehmet Şahin, Gökçeada Esnaf Odası Başkanı Mustafa Erdem , Gökçeada Turizm Derneği Başkanı Hasan Çelik, Gökçeada İlçe Özel İdare Müdürü Akif Köseoğlu, Yeni Bademli Muhtarı Altan Uysal, Gökçeada Kızılay Başkanı Murat Suluoğlu, Elta Ada Temsilcisi Enis Oktay hazır bulundu. Gökçeadalıların ilk çıkarması İçişleri Bakanlığına oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanan ada heyetine Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu eşlik etti. Gökçeada sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Süleyman Soylu’ya brifingi Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı verdi. Bu istek ve talepler bakan tarafından anında ilgili birimlere talimat olarak verildi. “Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı Bu görüşmenin ardından Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Gökçeada heyeti baş başa görüştü. Heyet tarafından hazırlanan “Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı. Gökçeada istek ve sorunlar dosyası vekillere anlatıldı. Daha sonra MHP Genel merkezine gidildi. Burada MHP genel başkanları ile başbaşa görüşüldü. Gökçeada heyeti bu ziyaretlerin ardından TPAO TPİC genel müdür yardımcısı Yücel Atalay ile de bir araya geldi. 10 yıl aradan sonra Ankara’yı ziyaret eden ilk Gökçeadalı heyet yorgun ama mutlu bir şekilde Gökçeada’ya geri döndü.
Gökçeada Kent Konseyi öncülüğünde Ankara’ya giden Gökçeadalılar sorunlarını anlattı. Kendilerini Ankara’da karşılayan Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu ile ada sorunlarını görüştü.

Gökçeada heyetinde Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı , Ak Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, MHP Gökçeada İlçe Başkanı Mehmet Şahin, Gökçeada Esnaf Odası Başkanı Mustafa Erdem , Gökçeada Turizm Derneği Başkanı Hasan Çelik, Gökçeada İlçe Özel İdare Müdürü Akif Köseoğlu, Yeni Bademli Muhtarı Altan Uysal, Gökçeada Kızılay Başkanı Murat Suluoğlu, Elta Ada Temsilcisi Enis Oktay hazır bulundu.
Gökçeadalıların ilk çıkarması İçişleri Bakanlığına oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanan ada heyetine Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu eşlik etti. Gökçeada sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Süleyman Soylu’ya brifingi Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı verdi. Bu istek ve talepler bakan tarafından anında ilgili birimlere talimat olarak verildi.

Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı
Bu görüşmenin ardından Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Gökçeada heyeti baş başa görüştü. Heyet tarafından hazırlanan “ Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı. Gökçeada istek ve sorunlar dosyası vekillere anlatıldı. Daha sonra MHP Genel merkezine gidildi. Burada MHP genel başkanları ile başbaşa görüşüldü. Gökçeada heyeti bu ziyaretlerin ardından TPAO TPİC genel müdür yardımcısı Yücel Atalay ile de bir araya geldi. 10 yıl aradan sonra Ankara’yı ziyaret eden ilk Gökçeadalı heyet yorgun ama mutlu bir şekilde Gökçeada’ya geri döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.