Geyikli'de Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu

İlçeler 23.11.2021 - 12:37, Güncelleme: 23.11.2021 - 12:37
 

Geyikli'de Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu

Çanakkale’nin önemli turizm merkezlerinden olan Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi’nde doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. İlk kazmayı vuran Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, kısa bir konuşma yaparak “Bugün Geyikli’mizde tarih bir gün yaşanıyor” dedi. 2022 yılının son aylarda evlerde doğalgaz kullanılmaya başlanması planlanıyor.
Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi, hayalini kurduğu doğalgaza sonunda kavuşuyor. Geyikli Belediyesi ile AKSA Gaz arasında doğal gaz protokolü Ocak ayında imzalamıştı.  Geyikli'de bugün tarihi bir gün yaşandı ve doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Kazma törenine AK Parti Grupbaşkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli , belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. GEYİKLİ DOĞAL GAZI İÇİN İLK KAZMA BUGÜN VURULDU AK Parti Grupbaşkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan , “Kadim tarihiyle, eşsiz kıyılarıyla turizm merkezi Geyik’limize doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. 2022 yılı içerisinde Geyikli’mize doğal gaz arzı sağlanmış olacak. Doğal gazın gelmesi, temiz hava, özellikle ısınmada konfor ile birlikte, Geyikli’mizin ve turizminin daha da gelişmesine önemli katkı sunacak. Şehrimizin tamamına doğal gaz gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Çanakkaleli hemşehrilerimize hizmet etmek en büyük onurumuz ve mutluluğumuz. Doğal gazın gelmesi için ısrarlı takibinden, kurumlar arası iletişim adına gösterdiği çabasından dolayı Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu’na, AKSA yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geyikli’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. “GEYİKLİ’MİZ ARTIK DAHA YAŞANABİLİR HALE GELECEK”  İlk kazmayı vuran Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, kısa bir konuşma yaparak “Bugün Geyikli’mizde tarih bir gün yaşanıyor.  Söz verdiğimiz gibi doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen her platformda yardımcı olan Grupbaşkanvekilimiz Bülent Turan’a Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyorum.  Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Bey’e Geyikli adına teşekkür ediyoruz.   Hayırlısı ile ilk kazma törenimiz başladı. Vatandaşlarımızdan özverili olmalarını bekliyoruz. Çalışmalar sırasında sokaklarımız ulaşıma kapanabilir, su kesintileri yaşanabilir. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyorum. Önümüzdeki yıl bugünlerde  doğalgaza kavuşmuş olacağız.  Grupbaşkanvekilimiz Bülent Turan’a  tekrardan çok teşekkür ediyoruz.  Kendisi de ilk kazma törenimize katılacak.  Geyikli’miz artık daha yaşanabilir hale gelecek.  Doğalgazı evlerine isteyen bağlatacak. Bu konuda bir zorlama yok ama bunun kolaylığını gören vatandaşlarımızın tamamı evlerinde doğalgaz kullanmak isteyecek. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi. “2022’NİN SONUNDA VATANDAŞLARIMIZIN DOĞALGAZ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİZ” Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli  ; “Bugün Geyikli için büyük gün.  Bugün itibari ile çalışma başladı. Hedefimiz, hızlı bir şekilde 2022 yılının sonuna gelmeden ilk gazı vermek. 2022’nin sonunda vatandaşlarımızın doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyleyebiliriz.  Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.
Çanakkale’nin önemli turizm merkezlerinden olan Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi’nde doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. İlk kazmayı vuran Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, kısa bir konuşma yaparak “Bugün Geyikli’mizde tarih bir gün yaşanıyor” dedi. 2022 yılının son aylarda evlerde doğalgaz kullanılmaya başlanması planlanıyor.

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi, hayalini kurduğu doğalgaza sonunda kavuşuyor.
Geyikli Belediyesi ile AKSA Gaz arasında doğal gaz protokolü Ocak ayında imzalamıştı.  Geyikli'de bugün tarihi bir gün yaşandı ve doğalgaz için ilk kazma vuruldu.
Kazma törenine AK Parti Grupbaşkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli , belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
GEYİKLİ DOĞAL GAZI İÇİN İLK KAZMA BUGÜN VURULDU
AK Parti Grupbaşkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan , “Kadim tarihiyle, eşsiz kıyılarıyla turizm merkezi Geyik’limize doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. 2022 yılı içerisinde Geyikli’mize doğal gaz arzı sağlanmış olacak. Doğal gazın gelmesi, temiz hava, özellikle ısınmada konfor ile birlikte, Geyikli’mizin ve turizminin daha da gelişmesine önemli katkı sunacak. Şehrimizin tamamına doğal gaz gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Çanakkaleli hemşehrilerimize hizmet etmek en büyük onurumuz ve mutluluğumuz. Doğal gazın gelmesi için ısrarlı takibinden, kurumlar arası iletişim adına gösterdiği çabasından dolayı Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu’na, AKSA yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geyikli’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“GEYİKLİ’MİZ ARTIK DAHA YAŞANABİLİR HALE GELECEK”
 İlk kazmayı vuran Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, kısa bir konuşma yaparak “Bugün Geyikli’mizde tarih bir gün yaşanıyor.  Söz verdiğimiz gibi doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen her platformda yardımcı olan Grupbaşkanvekilimiz Bülent Turan’a Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyorum.  Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Bey’e Geyikli adına teşekkür ediyoruz.   Hayırlısı ile ilk kazma törenimiz başladı. Vatandaşlarımızdan özverili olmalarını bekliyoruz. Çalışmalar sırasında sokaklarımız ulaşıma kapanabilir, su kesintileri yaşanabilir. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyorum. Önümüzdeki yıl bugünlerde  doğalgaza kavuşmuş olacağız.  Grupbaşkanvekilimiz Bülent Turan’a  tekrardan çok teşekkür ediyoruz.  Kendisi de ilk kazma törenimize katılacak.  Geyikli’miz artık daha yaşanabilir hale gelecek.  Doğalgazı evlerine isteyen bağlatacak. Bu konuda bir zorlama yok ama bunun kolaylığını gören vatandaşlarımızın tamamı evlerinde doğalgaz kullanmak isteyecek. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.
“2022’NİN SONUNDA VATANDAŞLARIMIZIN DOĞALGAZ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİZ”
Çanakkale AKSAGAZ Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli  ; “Bugün Geyikli için büyük gün.  Bugün itibari ile çalışma başladı. Hedefimiz, hızlı bir şekilde 2022 yılının sonuna gelmeden ilk gazı vermek. 2022’nin sonunda vatandaşlarımızın doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyleyebiliriz.  Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.