Gelecek’te İstifalar Devam Ediyor

Siyaset 18.11.2021 - 14:28, Güncelleme: 18.11.2021 - 14:28
 

Gelecek’te İstifalar Devam Ediyor

Gelecek Partisi Çanakkale teşkilatında istifalar devam ediyor. Merkez, Çan ve Biga ilçelerinden gelen istifalara il başkan yardımcısı da eklendi. Başkan yardımcısı, istifasında il başkanını sorumlu tuttu.
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nin Çanakkale teşkilatında yaprak dökümü devam ediyor. Kısa süre önce Gelecek Partisi Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, işlerinin yoğunluğu ve İl Başkanı ile uyumsuzluk sebebi ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ve yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ertekin de istifa etti. Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa furyasına Gelecek Partisi Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü de katıldı. Alkan, ilçe başkanlığından işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etti. İstifa serisine son olarak Gelecek Partisi İl Başkanı Yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Hüseyin Özer katıldı.  İl Başkanı Yiğit Akkoyun’u suçlayan Özer istifasının nedenini, “ Gelecek Partisi Çanakkale Kurucular Kurulu olarak göreve getirilen yeni İl Başkanının vizyondan yoksun benlik duygusundan arınamamış olması hasebi ile uygun ve ahenkli çalışma ortamı oluşmamış ve partimize zarar vermemek amacı ile Çan ve Biga İlçe Başkanlıkları ve teşkilatı ile beraber istifamızı sunduk hayırlara vesile olsun bundan sonra Gelecek Partisi gönüllüsü olarak çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımla”  ifadeleri ile açıkladı.
Gelecek Partisi Çanakkale teşkilatında istifalar devam ediyor. Merkez, Çan ve Biga ilçelerinden gelen istifalara il başkan yardımcısı da eklendi. Başkan yardımcısı, istifasında il başkanını sorumlu tuttu.

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nin Çanakkale teşkilatında yaprak dökümü devam ediyor. Kısa süre önce Gelecek Partisi Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, işlerinin yoğunluğu ve İl Başkanı ile uyumsuzluk sebebi ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ve yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ertekin de istifa etti. Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
İstifa furyasına Gelecek Partisi Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü de katıldı. Alkan, ilçe başkanlığından işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etti.
İstifa serisine son olarak Gelecek Partisi İl Başkanı Yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Hüseyin Özer katıldı.  İl Başkanı Yiğit Akkoyun’u suçlayan Özer istifasının nedenini, “ Gelecek Partisi Çanakkale Kurucular Kurulu olarak göreve getirilen yeni İl Başkanının vizyondan yoksun benlik duygusundan arınamamış olması hasebi ile uygun ve ahenkli çalışma ortamı oluşmamış ve partimize zarar vermemek amacı ile Çan ve Biga İlçe Başkanlıkları ve teşkilatı ile beraber istifamızı sunduk hayırlara vesile olsun bundan sonra Gelecek Partisi gönüllüsü olarak çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımla”  ifadeleri ile açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.