“Enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var”

Siyaset 25.04.2022 - 14:06, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:06
 

“Enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var”

Demokrasi Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın oluru ile ataması gerçekleştirilen DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Kemal Kavut, iftar etkinliği ile üyeler ile buluşarak hem kendini tanıttı hem de seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Çanakkale’de ki sorunları bildiklerinin altını çizen Kavut; “Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var” ifadelerini kullandı.
Demokrasi Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın oluru ile ataması gerçekleştirilen DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Kemal Kavut, partililer ile iftarda buluştu. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca’nın da katıldığı iftar yemeğinde Merkez İlçe Yönetimi görev dağılımı da açıklandı. İlçe Teşkilat İşleri Başkanı İbrahim Karaman, İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanı Ersin Acar, İlçe Ekonomi İşleri ve Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanı Eyüp Ceylan, İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanı Murat Kaya, İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Efe Talay, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Selma Yıldız, İlçe Seçim İşleri Başkanı Rahman Aktaş, İlçe Kurumsal İletişim, Tanıtım Ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yasin Gülendam, İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Fatin Rüştü Özer, İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Pınar Zıpkın, İlçe İdari ve Mali İşler Başkanı Murat Mandacı, İlçe Sekreteri Özlem Pekcan. olarak açıklandı. “Çanakkale’deki Sorunları Biliyoruz” Merkez İlçe Başkanı Kavut kısa bir konuşma yaparak, “9 seneyi aşkın süredir Çanakkaleli hemşehrilerimize hukuki anlamda avukat olarak hizmet vermekten mutluluk duyduk. Bugünde siyasi olarak hizmet vermek için yola çıktık ve DEVA Partisi çatısı altında Çanakkale’mizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı kendimize ilke edindik. Tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle eşsiz güzellikler sunan Çanakkale’mizin layık olduğu ilgiye, yatırıma ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Her biri; kendi mesleklerinde rüştünü ispatlamış, başarıya ulaşmış ve şimdi de Çanakkale’ye siyaseten faydalı olmak için elini taşın altına koyarak bu yola çıkmıştır. Çanakkale’deki sorunları biliyoruz. Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da sıkça ifade ettiği üzere siyasette güven çok önemlidir. Bu sebeple konuştuğumuz zaman doğru olanı konuşacağız. verdiğimiz sözü tutacağız ve adaletten hiçbir zaman ayrılmayacağız.” dedi.
Demokrasi Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın oluru ile ataması gerçekleştirilen DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Kemal Kavut, iftar etkinliği ile üyeler ile buluşarak hem kendini tanıttı hem de seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Çanakkale’de ki sorunları bildiklerinin altını çizen Kavut; “Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var” ifadelerini kullandı.

Demokrasi Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın oluru ile ataması gerçekleştirilen DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Kemal Kavut, partililer ile iftarda buluştu.
DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca’nın da katıldığı iftar yemeğinde Merkez İlçe Yönetimi görev dağılımı da açıklandı.
İlçe Teşkilat İşleri Başkanı İbrahim Karaman, İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanı Ersin Acar, İlçe Ekonomi İşleri ve Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanı Eyüp Ceylan, İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanı Murat Kaya, İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Efe Talay, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Selma Yıldız, İlçe Seçim İşleri Başkanı Rahman Aktaş, İlçe Kurumsal İletişim, Tanıtım Ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yasin Gülendam, İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Fatin Rüştü Özer, İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Pınar Zıpkın, İlçe İdari ve Mali İşler Başkanı Murat Mandacı, İlçe Sekreteri Özlem Pekcan. olarak açıklandı.
“Çanakkale’deki Sorunları Biliyoruz”
Merkez İlçe Başkanı Kavut kısa bir konuşma yaparak, “9 seneyi aşkın süredir Çanakkaleli hemşehrilerimize hukuki anlamda avukat olarak hizmet vermekten mutluluk duyduk. Bugünde siyasi olarak hizmet vermek için yola çıktık ve DEVA Partisi çatısı altında Çanakkale’mizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı kendimize ilke edindik. Tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle eşsiz güzellikler sunan Çanakkale’mizin layık olduğu ilgiye, yatırıma ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Her biri; kendi mesleklerinde rüştünü ispatlamış, başarıya ulaşmış ve şimdi de Çanakkale’ye siyaseten faydalı olmak için elini taşın altına koyarak bu yola çıkmıştır. Çanakkale’deki sorunları biliyoruz. Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da sıkça ifade ettiği üzere siyasette güven çok önemlidir. Bu sebeple konuştuğumuz zaman doğru olanı konuşacağız. verdiğimiz sözü tutacağız ve adaletten hiçbir zaman ayrılmayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.