Daniş; ˮYokluğumu Fırsata Çevirinˮ

Güncel 19.12.2014 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Daniş; ˮYokluğumu Fırsata Çevirinˮ

Çanakkale Değişim Gazetesine özel açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Mehmet Daniş “Siyasette herkesi mutlu etmek mümkün değil, siyaset yaptığım 13 yılda ister istemez kırdıklarım, küstürdüklerim olmuştur. AK Partinin Türk siyaset hayatına kattığı en büyük artılardan olan 3 dönem kuralından ötürü, artık milletvekili olarak teşkilatlarda yokum. Teşkilatlarımızın, bugüne kadar istemeyerek de olsa, küstürdüklerimizi, kırdıklarımızı kazanarak yokluğumu fırsata çevirmelerini istiyorum” dedi.
Şehrin Merkezine Sıkışan Bir Vekil Olmadım Allah bizlere de bu partinin kurucuları arasında yer almayı ve bu kutlu davaya hizmet etmeyi çok şükür nasip etti. Bizler de bu görevi millete hizmet sevdasıyla gücümüz yettiğince yerine getirmeye çalıştık. Şehrin merkezine sıkışan bir vekil olmadım, Çanakkale’nin bütün köylerine düzenli aralıklarla ziyaretlerde bulundum. Bu ziyaretlerimizde eksikleri, yapılması gerekenleri not ettik ve Çanakkale’nin tarihinde görüşmemiş yatırımları ilçelerimize, köylerimize getirdik, tabi bunlar bir ekip işi sağolsun burada bize teşklatımız, bürokratlarımız eşlik ettiler. Onlarla gece gündüz demeden çalıştık. Milletvekili Olamayacağım İçin Bir Hırsım, Keşkelerim Yok AK Partinin Türk siyaset hayatına katkıları saymakla bitmez bunlardan en önemlisi belki de bu üç dönem kuralıdır. Üç dönem kuralından dolayı AK Parti’de önümüzdeki dönemde milletvekili olamayacağım. Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucusu, ustamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la siyaset yapma, bu kutlu davada beraber yürüme fırsatı buldum. Önümüzdeki dönemde milletvekili olamayacağım için bir hırsım, keşkelerim yok. Bu davaya hizmet etmiş olmak, hem de 3 dönem hizmet etmek büyük bir şereftir. Bundan sonra da aynı heyecanla bu davaya hizmet edeceğim. Çanakkale Siyasetine Müdahil Olmam Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile partimiz bir yenilenme sürecine girdi. Tüm Türkiye’de eşi görülmemiş bir şekilde, sorunsuzca, el ele vererek ilçe kongrelerimizi yaptık ve il kongrelerimizi yapıyoruz. Bu kongrelerde başka partilerde olduğu gibi sandalyeler havada uçuşmadı, yumruklar, kavgalar olmadı. Ak Parti siyasetinde bunlara hiçbir zaman yer olmadı ve olmayacakta. Çanakkale’de de teşklatımız yenilendi, yeni isimler teşkilatlarımızda görev almaya başladı. Çanakkale İl Başkanlığında da yeni bir isimle yola devam edilecek, bu yenilenmeyle, AK Parti Çanakkale’de çok daha iyi yerlere gelecektir, bundan hiç şüphem yok. İl Başkanın belirlenmesi sürecinde, önümüzdeki dönem milletvekilleri adaylarının belirlenmesi sürecinde de benim müdahil olmam diye bir şey söz konusu olamaz. Çünkü, yenilikten bahsedeceksek olayları biraz da kendi akışına bırakmak gerekir.   AK Partiyle Siyaset, Zenginlerin Oyuncağı Olmaktan Kurtuşmuştur AK Parti Türkiye’de siyaseti zenginlerin oyuncağı olmaktan kurtarıp, vatana, millete hizmet etmek için çok kutlu bir araç haline gelmiştir. Bakınız teşklatlarımız, vekillerimiz, vekil adaylarımız buna en güzel örnektir. AK Parti’de vatana, millete hizmet etmek isteyen her fert için yer vadır. Şimdi bana soruyorlar, Mehmet Daniş önümüzeki dönemde ne yapacak cevabım; Mehmet Daniş’in bundan sonraki görevi Çanakkale teşkilatlarımız, genel merkezimiz şahsıma ne görev verirse orada olmaktır, oraya koşmaktır. Bunun için herhangi bir etikete ihtiyaç yoktur. Bundan sonrası edindiğimiz tecrübeleri paylaşma zamanıdır.  
Çanakkale Değişim Gazetesine özel açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Mehmet Daniş “Siyasette herkesi mutlu etmek mümkün değil, siyaset yaptığım 13 yılda ister istemez kırdıklarım, küstürdüklerim olmuştur. AK Partinin Türk siyaset hayatına kattığı en büyük artılardan olan 3 dönem kuralından ötürü, artık milletvekili olarak teşkilatlarda yokum. Teşkilatlarımızın, bugüne kadar istemeyerek de olsa, küstürdüklerimizi, kırdıklarımızı kazanarak yokluğumu fırsata çevirmelerini istiyorum” dedi.

Şehrin Merkezine Sıkışan Bir Vekil Olmadım

Allah bizlere de bu partinin kurucuları arasında yer almayı ve bu kutlu davaya hizmet etmeyi çok şükür nasip etti. Bizler de bu görevi millete hizmet sevdasıyla gücümüz yettiğince yerine getirmeye çalıştık. Şehrin merkezine sıkışan bir vekil olmadım, Çanakkale’nin bütün köylerine düzenli aralıklarla ziyaretlerde bulundum. Bu ziyaretlerimizde eksikleri, yapılması gerekenleri not ettik ve Çanakkale’nin tarihinde görüşmemiş yatırımları ilçelerimize, köylerimize getirdik, tabi bunlar bir ekip işi sağolsun burada bize teşklatımız, bürokratlarımız eşlik ettiler. Onlarla gece gündüz demeden çalıştık.

Milletvekili Olamayacağım İçin Bir Hırsım, Keşkelerim Yok

AK Partinin Türk siyaset hayatına katkıları saymakla bitmez bunlardan en önemlisi belki de bu üç dönem kuralıdır. Üç dönem kuralından dolayı AK Parti’de önümüzdeki dönemde milletvekili olamayacağım. Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucusu, ustamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la siyaset yapma, bu kutlu davada beraber yürüme fırsatı buldum. Önümüzdeki dönemde milletvekili olamayacağım için bir hırsım, keşkelerim yok. Bu davaya hizmet etmiş olmak, hem de 3 dönem hizmet etmek büyük bir şereftir. Bundan sonra da aynı heyecanla bu davaya hizmet edeceğim.

Çanakkale Siyasetine Müdahil Olmam

Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile partimiz bir yenilenme sürecine girdi. Tüm Türkiye’de eşi görülmemiş bir şekilde, sorunsuzca, el ele vererek ilçe kongrelerimizi yaptık ve il kongrelerimizi yapıyoruz. Bu kongrelerde başka partilerde olduğu gibi sandalyeler havada uçuşmadı, yumruklar, kavgalar olmadı. Ak Parti siyasetinde bunlara hiçbir zaman yer olmadı ve olmayacakta. Çanakkale’de de teşklatımız yenilendi, yeni isimler teşkilatlarımızda görev almaya başladı. Çanakkale İl Başkanlığında da yeni bir isimle yola devam edilecek, bu yenilenmeyle, AK Parti Çanakkale’de çok daha iyi yerlere gelecektir, bundan hiç şüphem yok. İl Başkanın belirlenmesi sürecinde, önümüzdeki dönem milletvekilleri adaylarının belirlenmesi sürecinde de benim müdahil olmam diye bir şey söz konusu olamaz. Çünkü, yenilikten bahsedeceksek olayları biraz da kendi akışına bırakmak gerekir.

 

AK Partiyle Siyaset, Zenginlerin Oyuncağı Olmaktan Kurtuşmuştur

AK Parti Türkiye’de siyaseti zenginlerin oyuncağı olmaktan kurtarıp, vatana, millete hizmet etmek için çok kutlu bir araç haline gelmiştir. Bakınız teşklatlarımız, vekillerimiz, vekil adaylarımız buna en güzel örnektir. AK Parti’de vatana, millete hizmet etmek isteyen her fert için yer vadır. Şimdi bana soruyorlar, Mehmet Daniş önümüzeki dönemde ne yapacak cevabım; Mehmet Daniş’in bundan sonraki görevi Çanakkale teşkilatlarımız, genel merkezimiz şahsıma ne görev verirse orada olmaktır, oraya koşmaktır. Bunun için herhangi bir etikete ihtiyaç yoktur. Bundan sonrası edindiğimiz tecrübeleri paylaşma zamanıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.