ÇTSO’dan istifa açıklaması, KENDİ KARARLARI!

Güncel 05.07.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ÇTSO’dan istifa açıklaması, KENDİ KARARLARI!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve  Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya ‘nın istifaları ile ilgili ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu bir açıklama yaparak, istifaların kendi kararlar olduğunu belirtti.
ÇTSO Başkanı Semizoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle: “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy;  Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeliklerinden, Meclis Başkan Yardımcımız Hayrettin Çetinkaya Meclis Üyeliğinden istifa etmişlerdir. Kendi irademiz ve isteğimiz ile seçime katılıp üyelerimizin oyları ile seçilerek  gönüllü görev aldığımız bu kurumlarda  üyelerimizi temsilen bulunuyoruz. Göreve talip olmak  kadar görevden ayrılmak da doğal hakları olup kendi  kararlarıdır. Sayın Ersoy ile 2018 Seçimlerinden beri Yönetim Kurulunda beraber çalıştık, sağ olsun tüm kararlarımızı  oybirliği ile aldık. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı hizmetler, Odamıza ayırdığı zaman için  teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Sayın Çetinkaya’nın istifasını da saygı ile karşılıyor, Meclis toplantılarımıza sağladığı katkı için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak olanlar da yine kendi meslek gruplarındaki  üyelerimiz tarafından seçilmiş olan arkadaşlarımızdır. Onlara da başarılar diliyorum. Esas olan üyelerimizdir, onların seçimidir, Odamızın kurumsal yapısıdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası  belirlediği misyon ve vizyonu ile İlimiz ve Ülke ekonomisine katkı sunmak, üyelerine hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve  Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya ‘nın istifaları ile ilgili ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu bir açıklama yaparak, istifaların kendi kararlar olduğunu belirtti.

ÇTSO Başkanı Semizoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle: “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy;  Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeliklerinden, Meclis Başkan Yardımcımız Hayrettin Çetinkaya Meclis Üyeliğinden istifa etmişlerdir. Kendi irademiz ve isteğimiz ile seçime katılıp üyelerimizin oyları ile seçilerek  gönüllü görev aldığımız bu kurumlarda  üyelerimizi temsilen bulunuyoruz. Göreve talip olmak  kadar görevden ayrılmak da doğal hakları olup kendi  kararlarıdır. Sayın Ersoy ile 2018 Seçimlerinden beri Yönetim Kurulunda beraber çalıştık, sağ olsun tüm kararlarımızı  oybirliği ile aldık. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı hizmetler, Odamıza ayırdığı zaman için  teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Sayın Çetinkaya’nın istifasını da saygı ile karşılıyor, Meclis toplantılarımıza sağladığı katkı için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak olanlar da yine kendi meslek gruplarındaki  üyelerimiz tarafından seçilmiş olan arkadaşlarımızdır. Onlara da başarılar diliyorum. Esas olan üyelerimizdir, onların seçimidir, Odamızın kurumsal yapısıdır.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası  belirlediği misyon ve vizyonu ile İlimiz ve Ülke ekonomisine katkı sunmak, üyelerine hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.