Çocuklarımızın Çektiği Zorluğun Farkındayız

İlçeler 04.10.2022 - 12:00, Güncelleme: 04.10.2022 - 12:00
 

Çocuklarımızın Çektiği Zorluğun Farkındayız

Biga Okullar Bölgesi sürecini en yakından takip eden AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, süreç ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Borazani “Okulllar Bölgesi ile ilgili olarak süreci yakından takip ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çektiği zorluğun farkındayız. Çocuklarımıza ve Biga'mıza yakışır yeni okullarımız kısa sürede tamamlanacak." dedi.
Geçtiğimiz günlerde Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ı ve Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekteteri Celil Sezgin'i ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, "Okullar Bölgesi, okulların açılmasıyla birlikte şuan tüm hemşehrilerimizin gündeminde bizlerde çocuklarımızın yaşadığı zorluğun farkındayız. En yakın zamanda bu sürecin tamamlanması için yakından takip ediyoruz. İhale süreci yıl başına yeniden kadar tamamlanmış olacak ve inşaat çalışmaları kaldığı yerden devam edecek." dedi. Başkan Borazan şu açıklamayı yaptı; “Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş ve Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin'i bu bağlamda ziyaret ettik. Tüm dinamikler olarak bu sürecin en kısa sürede bitmesi en büyük temennimizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın canı her şeyden önemli.Okullar bu sebeple yıkıldı.Mütehait firma ve emtia fiyatlarında artış olması sebebiyle hiç kimsenin istemeyeceği bir süreç oldu.Ancak Okullar yıkılmamış ve bir çocuğumuza zarar gelse o zaman bunun hesabını kimse veremezdi.Bu bağlamda modern  Biga'mıza ve en önemlisi çocuklarımıza yakışır okullar artık en hızlı şekilde tamamlanacak. İhale ve yapım sürecini en yakından bizler takip ediyoruz.Kısa sürede ihalenin tamamlandığını ve hızlı tempoda çalışmanın başladığını Tüm Bigalı Hemşehrilerimiz görecektir. Bu süreçte konuyla yakinen ilgilenen AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Av.Bülent Turan'a ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na da teşekkürlerimi sunuyorum.”
Biga Okullar Bölgesi sürecini en yakından takip eden AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, süreç ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Borazani “Okulllar Bölgesi ile ilgili olarak süreci yakından takip ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çektiği zorluğun farkındayız. Çocuklarımıza ve Biga'mıza yakışır yeni okullarımız kısa sürede tamamlanacak." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ı ve Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekteteri Celil Sezgin'i ziyaret etmişlerdi.
Bu ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, "Okullar Bölgesi, okulların açılmasıyla birlikte şuan tüm hemşehrilerimizin gündeminde bizlerde çocuklarımızın yaşadığı zorluğun farkındayız. En yakın zamanda bu sürecin tamamlanması için yakından takip ediyoruz. İhale süreci yıl başına yeniden kadar tamamlanmış olacak ve inşaat çalışmaları kaldığı yerden devam edecek." dedi.
Başkan Borazan şu açıklamayı yaptı; “Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş ve Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin'i bu bağlamda ziyaret ettik. Tüm dinamikler olarak bu sürecin en kısa sürede bitmesi en büyük temennimizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın canı her şeyden önemli.Okullar bu sebeple yıkıldı.Mütehait firma ve emtia fiyatlarında artış olması sebebiyle hiç kimsenin istemeyeceği bir süreç oldu.Ancak Okullar yıkılmamış ve bir çocuğumuza zarar gelse o zaman bunun hesabını kimse veremezdi.Bu bağlamda modern  Biga'mıza ve en önemlisi çocuklarımıza yakışır okullar artık en hızlı şekilde tamamlanacak. İhale ve yapım sürecini en yakından bizler takip ediyoruz.Kısa sürede ihalenin tamamlandığını ve hızlı tempoda çalışmanın başladığını Tüm Bigalı Hemşehrilerimiz görecektir.
Bu süreçte konuyla yakinen ilgilenen AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Av.Bülent Turan'a ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na da teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.