CHP’li İl Genel Meclis Üyesi İstifa Etti

Siyaset 08.09.2021 - 19:47, Güncelleme: 08.09.2021 - 19:47
 

CHP’li İl Genel Meclis Üyesi İstifa Etti

CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Güler, ilkesel duruş, etik değerler ve parti politikalarından uzaklaşıldığı gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyuran Güler’in; “Tutarsız ve kişisel show noktası haline gelen CHP il genel meclis grubunun bir parçası olmayı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyorum!” sözleri ise CHP içindeki problemleri bir kez daha gündeme getirdi.
Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi… Güler’in istifasının ardından ise birçok yorum yapıldı, o yorumlardan en dikkat çekenini ise Özgür Kuş adlı vatandaş yaptı. Erdal’ı suçlarlar diyen Kuş; “Doğru kararlar alkışlanır… Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi olmaktansa, bu şekilde daha iyi olmuş. Şimdi şapkayı önlerine koymaktan, Erdal’ı suçlarlar. Ama başarı olsaydı parti yaptı. Ne güzel Çanakkale” ifadelerini kullandı.  Erdal Güler istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çok kıymetli yoldaşlarım, hemşehrilerim ve çok değerli Çanakkale kamuoyu; Uzun zamandır süre gelen birtakım konular ve birikimler bugün bu konuyu konuşmayı ve eylemsizliği eyleme dönüştürmeyi gerektirmiştir. Kitlesel değil kişisel politikalar ön plana çıkmaya başlamış. ilkesel duruş , etik değerler ve  parti politikalarından uzaklaşan; grup kararlarının yok sayıldığı, tutarsız ve kişisel şov noktası haline gelen CHP İl Genel Meclis Grubu’nun bir parçası olmayı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyorum.  Bilgilerinize sunar; Bildiğiniz duruşum ile; Önce devletim için devletçilik demeye  Sonra milletim için milliyetçilik demeye  Bildiğimiz yolda Atamın izinde onun ilkelerinin ışığında yoluma devam ediyorum. Saygılarımla... Erdal GÜLER  Bağımsız İL GENEL MECLİS Üyesi” Güler’in istifası sonrası yapılan yorumlar ise şu şekilde oldu. Ümran Aydın İlçe örgütümüz kazandığı başarı karşılığında sürekli cezalandırıldı. Uzgunum. Özgür Kuş Doğru kararlar alkışlanır… Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi olmaktansa, bu şekilde daha iyi olmuş. Şimdi şapkayı önlerine koymaktan, Erdal’ı suçlarlar. Ama başarı olsaydı parti yaptı. Ne güzel Çanakkale Abdullah Yılmaz Seni Partililer seçti oraya ne oldu büyük abilerinimi örnek aldın gel bi dahaki seçimde gene oy veririz biz size Sedat Turgut Akıncı Erdal hayırlı olsun ilkeli her zaman ilkeli oldun ve bu duruşun devam ediyor yolun açık olsun bağımsız olarak doğruları dile getirmeye devam Burhan Yavaş AKP ye katılım merasimi ne zaman? Belli mi? Bir toplum, bir millet için en tehlikeli birey modellerine güzel örmelisiniz. Vatan, millet, milliyetçilik söylemleriniz ise, mahçubiyetinizi örtmeye çalışma çabaları. Bu CHP seçmeni bunları unutmaz. Burcu Burcu Bir vatandaş olarak tutumundan dolayı dün olduğu gibi bu günde sana olan desteğimiz tamdır. Çünkü artık biliyoruz ki, futbol takımı tutar gibi parti yandaşı olamayız. Vatanımızı milleti koruyan kollayan, bütün siyasetçilerimizin yanında olmak zorundayız. İşte sende bunlardan birisin.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Güler, ilkesel duruş, etik değerler ve parti politikalarından uzaklaşıldığı gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyuran Güler’in; “Tutarsız ve kişisel show noktası haline gelen CHP il genel meclis grubunun bir parçası olmayı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyorum!” sözleri ise CHP içindeki problemleri bir kez daha gündeme getirdi.

Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi…

Güler’in istifasının ardından ise birçok yorum yapıldı, o yorumlardan en dikkat çekenini ise Özgür Kuş adlı vatandaş yaptı. Erdal’ı suçlarlar diyen Kuş; “Doğru kararlar alkışlanır… Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi olmaktansa, bu şekilde daha iyi olmuş. Şimdi şapkayı önlerine koymaktan, Erdal’ı suçlarlar. Ama başarı olsaydı parti yaptı. Ne güzel Çanakkale” ifadelerini kullandı. 

Erdal Güler istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok kıymetli yoldaşlarım, hemşehrilerim ve çok değerli Çanakkale kamuoyu;

Uzun zamandır süre gelen birtakım konular ve birikimler bugün bu konuyu konuşmayı ve eylemsizliği eyleme dönüştürmeyi gerektirmiştir.

Kitlesel değil kişisel politikalar ön plana çıkmaya başlamış. ilkesel duruş , etik değerler ve  parti politikalarından uzaklaşan; grup kararlarının yok sayıldığı, tutarsız ve kişisel şov noktası haline gelen CHP İl Genel Meclis Grubu’nun bir parçası olmayı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyorum. 

Bilgilerinize sunar;

Bildiğiniz duruşum ile;

Önce devletim için devletçilik demeye 

Sonra milletim için milliyetçilik demeye 

Bildiğimiz yolda Atamın izinde onun ilkelerinin ışığında yoluma devam ediyorum.

Saygılarımla...

Erdal GÜLER 

Bağımsız İL GENEL MECLİS Üyesi”

Güler’in istifası sonrası yapılan yorumlar ise şu şekilde oldu.

Ümran Aydın

İlçe örgütümüz kazandığı başarı karşılığında sürekli cezalandırıldı. Uzgunum.

Özgür Kuş

Doğru kararlar alkışlanır… Partisinin sahip çıkmadığı İl Genel Meclis Üyesi olmaktansa, bu şekilde daha iyi olmuş.

Şimdi şapkayı önlerine koymaktan, Erdal’ı suçlarlar. Ama başarı olsaydı parti yaptı. Ne güzel Çanakkale

Abdullah Yılmaz

Seni Partililer seçti oraya ne oldu büyük abilerinimi örnek aldın gel bi dahaki seçimde gene oy veririz biz size

Sedat Turgut Akıncı

Erdal hayırlı olsun ilkeli her zaman ilkeli oldun ve bu duruşun devam ediyor yolun açık olsun bağımsız olarak doğruları dile getirmeye devam

Burhan Yavaş

AKP ye katılım merasimi ne zaman? Belli mi? Bir toplum, bir millet için en tehlikeli birey modellerine güzel örmelisiniz. Vatan, millet, milliyetçilik söylemleriniz ise, mahçubiyetinizi örtmeye çalışma çabaları. Bu CHP seçmeni bunları unutmaz.

Burcu Burcu

Bir vatandaş olarak tutumundan dolayı dün olduğu gibi bu günde sana olan desteğimiz tamdır. Çünkü artık biliyoruz ki, futbol takımı tutar gibi parti yandaşı olamayız. Vatanımızı milleti koruyan kollayan, bütün siyasetçilerimizin yanında olmak zorundayız. İşte sende bunlardan birisin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.