CHP İl Gençlik Kolları Başkanı atandı

Siyaset 07.02.2022 - 13:31, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:31
 

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı atandı

CHP il Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Nahit Eren’in yerine Tuğberk Güzel atandı.
Geçtiğimiz hafta CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Nahit Eren’in yerine yeni başkan Tuğberk Güzel aldı. Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesabından duyurulan açıklamada, ‘’İl gençlik kollarımızda gerçekleşen değişim sonucunda bayrağı arkadaşlarımızdan devralmış bulunmaktayız. Bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Nahit Eren'e ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik bunalım, liyakatsiz atamalar, toplumsal yaşama yapılan baskıcı müdahaleler ülkemiz gençliğini umutsuzluğa sürüklemekte, gelecek kaygısını iliklerine kadar hissetmemize yol açmaktadır. Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeniden adaleti, hukuku, toplumsal barışı egemen kılma mücadelesine cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu güzel topraklardan kolektif bir akılla katkı koyacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını daha yukarı taşımak için büyük şair Nazım Hikmet'in deyişiyle 'Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. Yürüyelim' ifadelerine yer verildi. Başkan Güzel de bir yorum da bulunarak;  “Eski Başkanımız ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte genel merkezimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve yakın çalışma arkadaşlarımız olan ilçe gençlik kollarımızla birlikte partimizi en iyi şekilde temsil edecek ve başarıya ulaştıracağız. Partimize ve Çanakkale'mize hayırlı olsun’’  ifadelerini kullandı.
CHP il Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Nahit Eren’in yerine Tuğberk Güzel atandı.

Geçtiğimiz hafta CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Nahit Eren’in yerine yeni başkan Tuğberk Güzel aldı. Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesabından duyurulan açıklamada, ‘’İl gençlik kollarımızda gerçekleşen değişim sonucunda bayrağı arkadaşlarımızdan devralmış bulunmaktayız. Bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Nahit Eren'e ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik bunalım, liyakatsiz atamalar, toplumsal yaşama yapılan baskıcı müdahaleler ülkemiz gençliğini umutsuzluğa sürüklemekte, gelecek kaygısını iliklerine kadar hissetmemize yol açmaktadır. Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeniden adaleti, hukuku, toplumsal barışı egemen kılma mücadelesine cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu güzel topraklardan kolektif bir akılla katkı koyacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını daha yukarı taşımak için büyük şair Nazım Hikmet'in deyişiyle 'Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. Yürüyelim' ifadelerine yer verildi.
Başkan Güzel de bir yorum da bulunarak;  “Eski Başkanımız ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte genel merkezimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve yakın çalışma arkadaşlarımız olan ilçe gençlik kollarımızla birlikte partimizi en iyi şekilde temsil edecek ve başarıya ulaştıracağız. Partimize ve Çanakkale'mize hayırlı olsun’’  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.