Çanakkale’de Off-Road Rüzgarı Esecek

Yaşam 02.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkale’de Off-Road Rüzgarı Esecek

Sporun hemen her dalında çok önemli isimleri yetiştiren Çanakkale, 28-31 Ekim tarihlerinde, 2021 Doğu Avrupa Baja Kupası’nın Türkiye ayağına kapılarını açacak.
Serinin lideri 2019 TOSFED Baja Kupası birincisi Çanakkaleli Off-road sporcuları Mert Becce ve Sertaç Tatar’dan oluşan ekip, bu defa kendi evlerinde tozu dumana katacak. 2019 TOSFED Baja Kupası birincisi Çanakkaleli Off-road sporcuları Mert Becce ve Sertaç Tatar’dan oluşan ekip, 2021 Doğu Avrupa Baja Kupası’nın Türkiye ayağında,28 - 31 Ekim tarihlerinde, kendi evlerinde yarışacak, Becce Motorsports adına Suzuki Grand Vitara ile podyum mücadelesi verecek. Ekip adına düşüncelerine bizimle paylaşan Sertaç Tatar, "28-31 Ekim'deki yarışta iki Çanakkaleli olarak, hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmamanızı dileriz, destekleri ve heyecanımızı bizimle paylaşmaları bizim için çok değerli" dedi ve şu başlıklara vurgu yaptı:  "EVİMİZDE YARIŞACAK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ"  "Bu sene Transanatolia , Tosfed Baja Kupası ve Doğu Avrupa Kupası (East European Tout Terrain Series ) yarışlarında yarışıyoruz. Toplam 10 yarışın benim gözümde en farklı olanı Çanakkale'de olacak olan Baja Troia Yarışı. Çünkü, çocukluğumun büyük bir kısmının ve üniversite hayatımın geçtiği bu şehirde ilk kez yarışıyor olacağım."  "SERİDE LİDER DURUMUNDAYIZ"  Yunanistan ve Romanya yarışlarında aldığımız sonuçlarla seride lider durumdayız. Bu durum üstümüzdeki baskıyı arttırsa da evimizde yapılacak olan yarışta iyi bir sonuç alarak serideki avantajlı konumumuzu korumak ve sonraki Yunanistan ve Sırbistan yarışına rahat gitmek istiyoruz.
Sporun hemen her dalında çok önemli isimleri yetiştiren Çanakkale, 28-31 Ekim tarihlerinde, 2021 Doğu Avrupa Baja Kupası’nın Türkiye ayağına kapılarını açacak.

Serinin lideri 2019 TOSFED Baja Kupası birincisi Çanakkaleli Off-road sporcuları Mert Becce ve Sertaç Tatar’dan oluşan ekip, bu defa kendi evlerinde tozu dumana katacak.
2019 TOSFED Baja Kupası birincisi Çanakkaleli Off-road sporcuları Mert Becce ve Sertaç Tatar’dan oluşan ekip, 2021 Doğu Avrupa Baja Kupası’nın Türkiye ayağında,28 - 31 Ekim tarihlerinde, kendi evlerinde yarışacak, Becce Motorsports adına Suzuki Grand Vitara ile podyum mücadelesi verecek.
Ekip adına düşüncelerine bizimle paylaşan Sertaç Tatar, "28-31 Ekim'deki yarışta iki Çanakkaleli olarak, hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmamanızı dileriz, destekleri ve heyecanımızı bizimle paylaşmaları bizim için çok değerli" dedi ve şu başlıklara vurgu yaptı:
 "EVİMİZDE YARIŞACAK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ"
 "Bu sene Transanatolia , Tosfed Baja Kupası ve Doğu Avrupa Kupası (East European Tout Terrain Series ) yarışlarında yarışıyoruz. Toplam 10 yarışın benim gözümde en farklı olanı Çanakkale'de olacak olan Baja Troia Yarışı. Çünkü, çocukluğumun büyük bir kısmının ve üniversite hayatımın geçtiği bu şehirde ilk kez yarışıyor olacağım."
 "SERİDE LİDER DURUMUNDAYIZ"
 Yunanistan ve Romanya yarışlarında aldığımız sonuçlarla seride lider durumdayız. Bu durum üstümüzdeki baskıyı arttırsa da evimizde yapılacak olan yarışta iyi bir sonuç alarak serideki avantajlı konumumuzu korumak ve sonraki Yunanistan ve Sırbistan yarışına rahat gitmek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.