Çanakkale Turizmi İçin Önemli Adım

Güncel 10.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkale Turizmi İçin Önemli Adım

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği - ÇATODʹun önderliğinde Bulgaristanʹnın önemli tur operatörleri, seyahat acentaları ve ulusal büyük medya kuruluşlarının katılımından oluşan 50 kişilik info grubu Gökçeadaʹda ağırlandı ve Çanakkale’nin önemli bir destinasyon olduğu anlatıldı.
Çanakkale Turizminin Bulgaristan'da tanıtılması, Çanakkale'nin balkanlarda tercih edilen önemli bir destinasyon olması için yoğun çalışmalar yürüten ÇATOD, bu kapsamda ağırladığı Bulgaristan seyahat acenteleri ve medya mensuplarına Çanakkale turunun ilk etabında 06-07 Haziran tarihlerinde Gökçeada'yı tanıttı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in destekleri ve ÇATOD üyesi Gökçeada Kale Palace oteli sahipleri İpek, Şenol ve Mustafa Dağınık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Gökçeada Dalış Merkezi Selim Konya ,Volkite Kite Surf okulu Emin Ufuk , Çelik Winsurf surf okulu sahibi İlkcan Çelik , Gökeçada Citta Slow sözcüsü  Aytaç Altın ve yürüyüş yolları ile ilgili Gökçeada doğa yürüyüşleri uzmanı Erkan Kaya yapmış oldukları sunumlar ile katkı sağladılar. Gökçeada Kale Palace Oteli sahibi ve müdiresi İpek Dağınık'ın yaptığı sunumda Gökçeada'nın alternatif turizm potansiyeli, eşsiz koyları ve bozulmamış doğal dokusu ve rum kültürü anlatıldı. Gelen Bulgaristan heyetine hitap eden Belediye Başkanı Ünal Çetin, Bulgaristan halkını Gökçeada'yı keşfetmeye, turistik güzelliklerini yaşamaya davet etti. Bulgaristan turizm ve basın heyetinin Gökçeada ziyareti ÇATOD adına yönetim kurulu başkan Kemal Pazarbaşı ve yönetim kurulu üyesi Armağan Aydeğer tarafından yakından takip edildi. ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı 'Turizm pazarlamasında bu tür info gezilerinin çok önemli olduğunu, Bulgaristan'ın Çanakkale turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu belirtti. ÇATOD olarak her yıl Bulgaristan'da turizm fuarına Çanakkale adına stant açarak katıldıklarını belirten Pazarbaşı,  Çanakkale'nin tanıtımı için çok büyük bir mücadele verdiklerini söyledi'. ÇATOD Yönetim kurulu üyesi Armağan Aydeğer 'Özellikle son dönemde etkisini arttıran global terör tehditine karşı çok daha fazla çalışmamız, insanların olumsuz algısını değiştirmemiz gerekiyor.  Bu organizasyonun gerçekleşmesi için en son geçen Sofya fuarından beri çalışmalar yürüttüklerini belirten Aydeğer, bugün Bulgar tur operatörü ve seyahat acenteci dostlarımızı, Bulgaristan’ın saygın medya kuruluşlarını ağırlamaktan çok mutluyuz. Onlara Çanakkale'nin adaları, Assos'u, merkez ve civarı, Kazdağları ile çok önemli bir destinasyon olduğunu anlatıyoruz. Özellikle Bulgaristan’ın 24 Chasa, Novitar, Duma, Travel Tv, Dnes, Bnr, Trud gibi çok önemli medya kuruluşu temsilcileri aramızda ve bizler Çanakkale'mizin eşsiz güzelliklerini anlatmak, yaşatmak için büyük bir çaba gösteriyoruz, onlara bölgemizin ve ülkemizin güvenli bir yer olduğunu doğrudan yaşatarak göstermeye çalışıyoruz. 2. etap olarak 10 ve 11 Haziran tarihlerinde gruba Küçükkuyu, Assos ve Çanakkale merkez ve civarını tanıtacağız ve toplantılar yapacağız' dedi.
Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği - ÇATODʹun önderliğinde Bulgaristanʹnın önemli tur operatörleri, seyahat acentaları ve ulusal büyük medya kuruluşlarının katılımından oluşan 50 kişilik info grubu Gökçeadaʹda ağırlandı ve Çanakkale’nin önemli bir destinasyon olduğu anlatıldı.

Çanakkale Turizminin Bulgaristan'da tanıtılması, Çanakkale'nin balkanlarda tercih edilen önemli bir destinasyon olması için yoğun çalışmalar yürüten ÇATOD, bu kapsamda ağırladığı Bulgaristan seyahat acenteleri ve medya mensuplarına Çanakkale turunun ilk etabında 06-07 Haziran tarihlerinde Gökçeada'yı tanıttı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in destekleri ve ÇATOD üyesi Gökçeada Kale Palace oteli sahipleri İpek, Şenol ve Mustafa Dağınık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Gökçeada Dalış Merkezi Selim Konya ,Volkite Kite Surf okulu Emin Ufuk , Çelik Winsurf surf okulu sahibi İlkcan Çelik , Gökeçada Citta Slow sözcüsü  Aytaç Altın ve yürüyüş yolları ile ilgili Gökçeada doğa yürüyüşleri uzmanı Erkan Kaya yapmış oldukları sunumlar ile katkı sağladılar. Gökçeada Kale Palace Oteli sahibi ve müdiresi İpek Dağınık'ın yaptığı sunumda Gökçeada'nın alternatif turizm potansiyeli, eşsiz koyları ve bozulmamış doğal dokusu ve rum kültürü anlatıldı. Gelen Bulgaristan heyetine hitap eden Belediye Başkanı Ünal Çetin, Bulgaristan halkını Gökçeada'yı keşfetmeye, turistik güzelliklerini yaşamaya davet etti. Bulgaristan turizm ve basın heyetinin Gökçeada ziyareti ÇATOD adına yönetim kurulu başkan Kemal Pazarbaşı ve yönetim kurulu üyesi Armağan Aydeğer tarafından yakından takip edildi. ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı 'Turizm pazarlamasında bu tür info gezilerinin çok önemli olduğunu, Bulgaristan'ın Çanakkale turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu belirtti.

ÇATOD olarak her yıl Bulgaristan'da turizm fuarına Çanakkale adına stant açarak katıldıklarını belirten Pazarbaşı,  Çanakkale'nin tanıtımı için çok büyük bir mücadele verdiklerini söyledi'.

ÇATOD Yönetim kurulu üyesi Armağan Aydeğer 'Özellikle son dönemde etkisini arttıran global terör tehditine karşı çok daha fazla çalışmamız, insanların olumsuz algısını değiştirmemiz gerekiyor.  Bu organizasyonun gerçekleşmesi için en son geçen Sofya fuarından beri çalışmalar yürüttüklerini belirten Aydeğer, bugün Bulgar tur operatörü ve seyahat acenteci dostlarımızı, Bulgaristan’ın saygın medya kuruluşlarını ağırlamaktan çok mutluyuz. Onlara Çanakkale'nin adaları, Assos'u, merkez ve civarı, Kazdağları ile çok önemli bir destinasyon olduğunu anlatıyoruz. Özellikle Bulgaristan’ın 24 Chasa, Novitar, Duma, Travel Tv, Dnes, Bnr, Trud gibi çok önemli medya kuruluşu temsilcileri aramızda ve bizler Çanakkale'mizin eşsiz güzelliklerini anlatmak, yaşatmak için büyük bir çaba gösteriyoruz, onlara bölgemizin ve ülkemizin güvenli bir yer olduğunu doğrudan yaşatarak göstermeye çalışıyoruz. 2. etap olarak 10 ve 11 Haziran tarihlerinde gruba Küçükkuyu, Assos ve Çanakkale merkez ve civarını tanıtacağız ve toplantılar yapacağız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.