Çanakkale Teröre Karşı Tek Ses Oldu

Güncel 12.12.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkale Teröre Karşı Tek Ses Oldu

Çanakkale’de faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısını lanetledi. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan milli birlik ve beraberlik yürüyüşü. Truva Atı önünde AK Parti, CHP ve MHP il başkanları oluşan mecliste üç partinin ortak imzaladığı bildiriyi okumasıyla devam etti. Bildirinin okunmasının ardından binlerce vatandaş Çanakkale Emniyet müdürlüğü binasının önüne yürüyerek emniyet güçlerine destek sloganları attı.
“Saldırıyı Yapanlar Bilinsin Ki, Bizim Birlik Ve Beraberliğimiz Bozulmayacak” CHP İl Başkanı Nejat Önder, “10 Aralık 2016 gecesi İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı Aziz Türk Milleti’nin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik vahşi bir terör saldırısıdır. Bu terör saldırısıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristler bir kez daha insanlık dışı terör yöntemlerini devreye sokmuşlardır. Hangi terör örgütü olursa olsun bu saldırıyı yapanlar bilinsin ki, bizim birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak, daha da çok güçlenecektir. Unutulmamalıdır ki, terör aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira bu millet şanlı tarihi boyunca önüne çıkan her engeli birlik ve beraberlikle ortak akılı koruyarak bertaraf etmiştir” dedi. “İnsanlık Düşmanı Teröristler Yenilecek Ve Milletimiz Yenecektir” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar ise,  Millet olarak terörle mücadele edeceğimizden ve daha da çok kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce PKK, DHKPC, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütlerinin benzer şekilde yaptıkları terör eylemlerinin karşısında millet olarak dik durduysak, nasıl amaçlarını boşa çıkardıysak, yine aynı şekilde çelikten bir irade koyacağız. Geçmişte nasıl canlı eylemlere girişen ve masum insanları katleden  PKK VE DAEŞ gibi terör örgütlerinin ve onların arkasındaki destekçilerinin milletimizin iradesi karşısında yok olacağı aşikardır. Milletimiz müsterih olsun, insanlık düşmanı teröristler yenilecek ve milletimiz yenecektir. Millete kast etmeyen teröristler ya yok olacak, ya da hesap verecektir” diye konuştu. “FETÖ Darbe Girişimi’nde Ortaya Koyduğumuz Milli Şuuru Bu Terör Saldırılarında Da Göstereceğiz” AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ise açıklamanın ortak olduğunu ve her tür siyasi düşüncenin bir tarafa konarak yapıldığının altını çizerek, “Bu acıyı paylaştığımızı ve yüreğimizde hissettiğimizi ifade ediyorum. 15 Temmuz’da da milletimize ve onun iradesine karşı yapılan FETÖ Darbe Girişimi’nde ortaya koyduğumuz milli şuuru bu terör saldırılarında da göstereceğiz. Bizler bu bildiriye imza atan siyasi parti grupları olarak milletimizin bekasından çıkmayacağız. Sonuna kadar güvenlik güçlerimizin yanındayız. Şehit olan ve polislerimize ve vatandaşlarımıza rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.  
Çanakkale’de faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısını lanetledi. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan milli birlik ve beraberlik yürüyüşü. Truva Atı önünde AK Parti, CHP ve MHP il başkanları oluşan mecliste üç partinin ortak imzaladığı bildiriyi okumasıyla devam etti. Bildirinin okunmasının ardından binlerce vatandaş Çanakkale Emniyet müdürlüğü binasının önüne yürüyerek emniyet güçlerine destek sloganları attı.

“Saldırıyı Yapanlar Bilinsin Ki, Bizim Birlik Ve Beraberliğimiz Bozulmayacak”

CHP İl Başkanı Nejat Önder, “10 Aralık 2016 gecesi İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı Aziz Türk Milleti’nin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik vahşi bir terör saldırısıdır. Bu terör saldırısıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristler bir kez daha insanlık dışı terör yöntemlerini devreye sokmuşlardır. Hangi terör örgütü olursa olsun bu saldırıyı yapanlar bilinsin ki, bizim birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak, daha da çok güçlenecektir. Unutulmamalıdır ki, terör aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira bu millet şanlı tarihi boyunca önüne çıkan her engeli birlik ve beraberlikle ortak akılı koruyarak bertaraf etmiştir” dedi.

“İnsanlık Düşmanı Teröristler Yenilecek Ve Milletimiz Yenecektir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar ise,  Millet olarak terörle mücadele edeceğimizden ve daha da çok kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce PKK, DHKPC, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütlerinin benzer şekilde yaptıkları terör eylemlerinin karşısında millet olarak dik durduysak, nasıl amaçlarını boşa çıkardıysak, yine aynı şekilde çelikten bir irade koyacağız. Geçmişte nasıl canlı eylemlere girişen ve masum insanları katleden  PKK VE DAEŞ gibi terör örgütlerinin ve onların arkasındaki destekçilerinin milletimizin iradesi karşısında yok olacağı aşikardır. Milletimiz müsterih olsun, insanlık düşmanı teröristler yenilecek ve milletimiz yenecektir. Millete kast etmeyen teröristler ya yok olacak, ya da hesap verecektir” diye konuştu.

“FETÖ Darbe Girişimi’nde Ortaya Koyduğumuz Milli Şuuru Bu Terör Saldırılarında Da Göstereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ise açıklamanın ortak olduğunu ve her tür siyasi düşüncenin bir tarafa konarak yapıldığının altını çizerek, “Bu acıyı paylaştığımızı ve yüreğimizde hissettiğimizi ifade ediyorum. 15 Temmuz’da da milletimize ve onun iradesine karşı yapılan FETÖ Darbe Girişimi’nde ortaya koyduğumuz milli şuuru bu terör saldırılarında da göstereceğiz. Bizler bu bildiriye imza atan siyasi parti grupları olarak milletimizin bekasından çıkmayacağız. Sonuna kadar güvenlik güçlerimizin yanındayız. Şehit olan ve polislerimize ve vatandaşlarımıza rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.