Çanakkale Genelinde 83 Bin 689 Öğrenci Karne Aldı

Eğitim 23.01.2023 - 12:52, Güncelleme: 23.01.2023 - 12:52
 

Çanakkale Genelinde 83 Bin 689 Öğrenci Karne Aldı

Çanakkale'de, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatiline çıktılar. Yarıyıl tatili ile birlikte Çanakkale Genelinde 83 bin 689 öğrenci karne aldı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Özlem Kayalı İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.
KARNE TÖRENİ ÖZLEM KAYALI İLKOKULUNDA GERÇEKLEŞTİ Çanakkale'de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatili ile birlikte Çanakkale genelinde 83 bin 689 öğrenci aynı zamanda karne sevinci yaşadı. Çanakkale’de, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde okul öncesi 8 bin 400, ilkokul 24 bin 700, ortaokul 23 bin 376 ve ortaöğretim öğrencisi 27 bin 213 olmak üzere 83 bin 689 öğrenci karne aldı. Özlem Kayalı İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Vali Aktaş karne töreninde okulun 1-A sınıfına giderek öğrencilerin karnelerini dağıttı. Vali Aktaş karne dağıttığı öğrencilere karnenin yanı sıra okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için kitap dağıttı. ÇOCUKLARIMIZA VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM Vali Aktaş yarıyıl tatiline başlayan öğrencilere iyi tatiller dileyerek, bol bol bol kitap okumalarını önerdi. Vali Aktaş, Karne töreni sonrası yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizin ve velilerimizin bu heyecanlarına ortak olmak için okulumuza geldik. Ben emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. İnşallah bu tatili dinlenerek, kendilerini ikinci döneme hazırlayarak geçirirler. Hepsine başarılar diliyorum. Öğrencilerimize karnelerin yanında hem dinlensinler hem de bu arada okuma alışkanlıklarını geliştirsinler diye Milli Eğitim Müdürlüğümüzün temin ettiği kitapları çocuklarımızla buluşturuyoruz” dedi.
Çanakkale'de, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatiline çıktılar. Yarıyıl tatili ile birlikte Çanakkale Genelinde 83 bin 689 öğrenci karne aldı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Özlem Kayalı İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

KARNE TÖRENİ ÖZLEM KAYALI İLKOKULUNDA GERÇEKLEŞTİ
Çanakkale'de 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatili ile birlikte Çanakkale genelinde 83 bin 689 öğrenci aynı zamanda karne sevinci yaşadı. Çanakkale’de, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde okul öncesi 8 bin 400, ilkokul 24 bin 700, ortaokul 23 bin 376 ve ortaöğretim öğrencisi 27 bin 213 olmak üzere 83 bin 689 öğrenci karne aldı. Özlem Kayalı İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Vali Aktaş karne töreninde okulun 1-A sınıfına giderek öğrencilerin karnelerini dağıttı. Vali Aktaş karne dağıttığı öğrencilere karnenin yanı sıra okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için kitap dağıttı.

ÇOCUKLARIMIZA VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM
Vali Aktaş yarıyıl tatiline başlayan öğrencilere iyi tatiller dileyerek, bol bol bol kitap okumalarını önerdi. Vali Aktaş, Karne töreni sonrası yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizin ve velilerimizin bu heyecanlarına ortak olmak için okulumuza geldik. Ben emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. İnşallah bu tatili dinlenerek, kendilerini ikinci döneme hazırlayarak geçirirler. Hepsine başarılar diliyorum. Öğrencilerimize karnelerin yanında hem dinlensinler hem de bu arada okuma alışkanlıklarını geliştirsinler diye Milli Eğitim Müdürlüğümüzün temin ettiği kitapları çocuklarımızla buluşturuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.