ÇANAKKALE, DARDANELSPORLA ANILIYOR

Spor 03.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ÇANAKKALE, DARDANELSPORLA ANILIYOR

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Çanakkale Dardanelsporlu futbolcularla buluştu. Kalan 10 maçında futbolcuların gerekli puanları alacaklarına olan inancını belirterek futbolculara moral konuşması yaptı.
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Dardanel, yöneticileri, teknik heyet ve sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’da katıldı. Kahvaltı edildikten sonra, Çanakkale Dardanel Yönetim Kurulu’ndan Orçun Oktay kısa bir konuşma yaptı. Gider’in Çanakkale futboluna verdiği destekler için teşekkür eden Oktay, futbolcuların kendilerine olan inancı boşa çıkarmayacaklarını söyledi. Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ise yaptığı konuşmada  Dardanelspor’un futbolu  ile birlikte büyüdüklerinin altını çizdi.  ÇANAKKALE, DARDANELSPOR’LA ANILIYOR Ak Partili Milletvekili Ayhan Gider ise konuşmasında Çanakkale Dardanelspor’un şehir için önemine dikkat çekerek; “Çanakkale’nin tanıtımında Dardanel, gerek futbol kulübü gerekse gıda fabrikalarıyla en güzel başarının en güzel örnek bir şirketi olarak Çanakkale’yi dünyaya tanıtıyor. Bundan sonra da sizlerin kalan on maçınızda üzerinize düşen görevi yerine getireceğinizi ve gerekli puanları alarak Çanakkalelilerin yüzünü güldüreceğinizi biliyorum. Sizler bu yetenekte futbolcularsınız. Bu manada bizlerin de desteğini her daim göreceksiniz” dedi.
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Çanakkale Dardanelsporlu futbolcularla buluştu. Kalan 10 maçında futbolcuların gerekli puanları alacaklarına olan inancını belirterek futbolculara moral konuşması yaptı.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Dardanel, yöneticileri, teknik heyet ve sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’da katıldı. Kahvaltı edildikten sonra, Çanakkale Dardanel Yönetim Kurulu’ndan Orçun Oktay kısa bir konuşma yaptı. Gider’in Çanakkale futboluna verdiği destekler için teşekkür eden Oktay, futbolcuların kendilerine olan inancı boşa çıkarmayacaklarını söyledi. Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ise yaptığı konuşmada  Dardanelspor’un futbolu  ile birlikte büyüdüklerinin altını çizdi. 

ÇANAKKALE, DARDANELSPOR’LA ANILIYOR

Ak Partili Milletvekili Ayhan Gider ise konuşmasında Çanakkale Dardanelspor’un şehir için önemine dikkat çekerek; “Çanakkale’nin tanıtımında Dardanel, gerek futbol kulübü gerekse gıda fabrikalarıyla en güzel başarının en güzel örnek bir şirketi olarak Çanakkale’yi dünyaya tanıtıyor. Bundan sonra da sizlerin kalan on maçınızda üzerinize düşen görevi yerine getireceğinizi ve gerekli puanları alarak Çanakkalelilerin yüzünü güldüreceğinizi biliyorum. Sizler bu yetenekte futbolcularsınız. Bu manada bizlerin de desteğini her daim göreceksiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.