Burada 1 dk çekim 130 TL

Yaşam 30.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Burada 1 dk çekim 130 TL

Kent merkezinde bulunan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde olan Çanakkale Deniz Müzesi, zengin içeriğiyle ziyaretçilere tarihi yansıtarak yaşanan mücadelelerin anılarına ev sahipliği yapıyor. Burada 1 dakikalık çekim için 130 TL ücret alınıyor.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde olan ve kent merkezinde bulunan Çanakkale Deniz Müzesi, kent halkının, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası. Çanakkale Deniz Müzesi; 1915 yılında yaşanan milli mücadele ruhunun korunması ve sonraki nesillere aktarılabilmesi amacıyla 18 Mart 1915 Deniz Zaferi’nin 67. Yıl dönümünde Çanakkale merkezde açıldı (18 Mart 1982). Müzenin içerisinde büyük bir park, Nusret Mayın Gemisi Marketi, Çimenlik Kalesi, Kala-i Sultaniye, kütüphane, resim ve fotoğraf galerisi yer almakta. Bunların yanında savaşta kullanılmış olan silahlar, asker kıyafetleri mermiler ve birçok miras da bulunmakta. Yaşanan mücadeleleri, tarihi ve kentin ruhuna ev sahipliği yapan ve bunları sergileyen müze, mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer. Şanlı Türk Deniz Tarihi'ni, Denizci Türk Büyüklerimizi, Çanakkale Deniz Zaferi özelinde Çanakkale Muharebeleri’ni ve Cumhuriyet Dönemi Donanması'nı ziyaretçilere bilimsel yöntem ve tekniklerle anlatan, Türkiye’nin seçkin müzelerinden biri olan Çanakkale Deniz Müzesi; yılbaşı, dini bayramların ilk günü ve pazartesi günleri hariç her gün 09.00-12-00 ve 13.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Öğrencilere giriş ücretsizken; yetişkin giriş ücreti 13 TL. Ayrıca fotoğraf makinesi kullanım ücreti (flaşsız 1 poz) 26 TL, video kamera kullanım ücreti (amatör çekim) 52 TL, film ve video kamera (profesyonel) çekim ücreti ise 1 dakika için 130 TL. 
Kent merkezinde bulunan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde olan Çanakkale Deniz Müzesi, zengin içeriğiyle ziyaretçilere tarihi yansıtarak yaşanan mücadelelerin anılarına ev sahipliği yapıyor. Burada 1 dakikalık çekim için 130 TL ücret alınıyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde olan ve kent merkezinde bulunan Çanakkale Deniz Müzesi, kent halkının, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası. Çanakkale Deniz Müzesi; 1915 yılında yaşanan milli mücadele ruhunun korunması ve sonraki nesillere aktarılabilmesi amacıyla 18 Mart 1915 Deniz Zaferi’nin 67. Yıl dönümünde Çanakkale merkezde açıldı (18 Mart 1982). Müzenin içerisinde büyük bir park, Nusret Mayın Gemisi Marketi, Çimenlik Kalesi, Kala-i Sultaniye, kütüphane, resim ve fotoğraf galerisi yer almakta. Bunların yanında savaşta kullanılmış olan silahlar, asker kıyafetleri mermiler ve birçok miras da bulunmakta. Yaşanan mücadeleleri, tarihi ve kentin ruhuna ev sahipliği yapan ve bunları sergileyen müze, mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.
Şanlı Türk Deniz Tarihi'ni, Denizci Türk Büyüklerimizi, Çanakkale Deniz Zaferi özelinde Çanakkale Muharebeleri’ni ve Cumhuriyet Dönemi Donanması'nı ziyaretçilere bilimsel yöntem ve tekniklerle anlatan, Türkiye’nin seçkin müzelerinden biri olan Çanakkale Deniz Müzesi; yılbaşı, dini bayramların ilk günü ve pazartesi günleri hariç her gün 09.00-12-00 ve 13.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Öğrencilere giriş ücretsizken; yetişkin giriş ücreti 13 TL. Ayrıca fotoğraf makinesi kullanım ücreti (flaşsız 1 poz) 26 TL, video kamera kullanım ücreti (amatör çekim) 52 TL, film ve video kamera (profesyonel) çekim ücreti ise 1 dakika için 130 TL. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.