Bülent Öz'e Yakın İsimlere Mobbing Uygulamak da Nedir?

Siyaset 04.07.2022 - 16:46, Güncelleme: 04.07.2022 - 16:46
 

Bülent Öz'e Yakın İsimlere Mobbing Uygulamak da Nedir?

Çanakkale'nin Çan ilçesinde rüşvet ve irtikap iddiasıyla yürütülen soruşturmada İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz'ün yerine, meclisteki oylamayla başkan vekilliğine CHP'li Harun Arslan seçildi. Seçimlerinden hemen ardından Bülent Öz'e yakın isimlere mobbing uygulandığı iddiaları dile getirilmeye başladı. Ayrıca Çan'da düzenlenen ilçe danışma toplantısında Bülen Öz davet edilmedi... Konuya dair detayları Kerem İriç köşesinde değerlendirdi.
Çanakkale'de, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılmıştı.  Olayların ardından CHP’liler tam kadro Çan’a gitmiş ve “Bülent Öz Yalnız Değildir” sloganları atarak Öz’e destek olmuşlardı. Öz’ün görevden uzaklaştırılmasının ardından Çan Belediye Meclisinde oylama yapılarak CHP’li Harun Arslan başkanvekilliği görevine seçildi. Harun Arslan ismi yabancı bir isim değil, Çan’da ilçe başkanlığı yapmış sevilen bir isim ama Bülent Öz’le yıldızları bir türlü barışmadı. Öyle ki Öz, Harun Arslan’ı ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Ankara bağlantılarını kullanarak görevden bile aldırmıştı. İlahi adalet mi dersiniz ne dersiniz bilemem ama o Harun Arslan bugün belediye başkanlığı koltuğunda oturuyor.  Şimdi gelelim asıl meseleye hani bütün CHP’liler Çan Menderes parkında toplanıp hep bir ağızdan “Bülent Öz Yalnız Değildir” demişlerdi ya doğru değilmiş, Bülent Öz aslında yalnızmış.  Neden mi, geçtiğimiz gün İl Başkanı Metin Ümit Ural başkanlığında Çan’da ilçe danışma kurulu toplantısı yapıldı. Çan’da ki bütün eski yeni CHP’liler o toplantıdaydı bir kişi hariç Bülent Öz.  Öz o toplantıya neden katılmamıştı daha doğrusu neden katılamamıştı. Sanırım çok da bir şey demeye gerek yok. Demek ki “Bülent Öz Yalnız Değildir” denmesi sadece tribünlere oynamakmış, dostlar alışverişte görsün demekmiş, âdet yerini bulsun demekmiş… Peki ortaya çıkan bu tablo karşısından Bülent Öz ne yapıyor? O da tribünlere oynuyor dün Muharrem Erkek’le, Kılıçdaroğlu ’nu makamında ziyaret etmişti bugün ise Özgür Ceylan’la… Fotoğraflar üzerinden mesajlar verilerek siyaset yapılıyor.  Peki başka neler oluyor? Çiçeğini alan, Arslan’ı belediye başkanlığı koltuğunda ziyarete gidiyor ve hayırlı olsun diyor. Öz’ün “yandaşları” ise bu durumdan oldukça rahatsız “Çan’ın seçilmiş belediye başkanı Bülent Öz’dür” diyorlar ve sosyal medyadan rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Konuyla ilgili sosyal medyada yapılan iki paylaşımla yazımı bitirmek bitirmek isterim.  Bülent Öz Başkan size emaneten bıraktığı koltuğa eninde sonunda dönecektir fakat vekil başkanlığa gelmenin haftasında çalışanlara mobbing uygulamak, Bülent Öz Başkana yakın olan işçi emekçi kardeşlerin yerlerini değiştirmek nedir. Hayırdır AKP zihniyetine mi teslim oldunuz ona göre pazarlıklar yaptınız da mı bu hareketlere tenezzül ediyorsunuz? Sayın başkan Bülent Öz dönecek tabi ki bu koltuğa ve makama bu yapılanlar Bülent Öz Harun Arslan kavgası ise CHP gönüllülerine zarar veriyorsa ki veriyor burada kazanan CHP harici herkes ve tüm partiler aferin partili büyüklere aferin bizleri kendi içimizde ayrıştıranlara aferin.
Çanakkale'nin Çan ilçesinde rüşvet ve irtikap iddiasıyla yürütülen soruşturmada İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz'ün yerine, meclisteki oylamayla başkan vekilliğine CHP'li Harun Arslan seçildi. Seçimlerinden hemen ardından Bülent Öz'e yakın isimlere mobbing uygulandığı iddiaları dile getirilmeye başladı. Ayrıca Çan'da düzenlenen ilçe danışma toplantısında Bülen Öz davet edilmedi... Konuya dair detayları Kerem İriç köşesinde değerlendirdi.

Çanakkale'de, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılmıştı.  Olayların ardından CHP’liler tam kadro Çan’a gitmiş ve “Bülent Öz Yalnız Değildir” sloganları atarak Öz’e destek olmuşlardı.

Öz’ün görevden uzaklaştırılmasının ardından Çan Belediye Meclisinde oylama yapılarak CHP’li Harun Arslan başkanvekilliği görevine seçildi. Harun Arslan ismi yabancı bir isim değil, Çan’da ilçe başkanlığı yapmış sevilen bir isim ama Bülent Öz’le yıldızları bir türlü barışmadı. Öyle ki Öz, Harun Arslan’ı ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Ankara bağlantılarını kullanarak görevden bile aldırmıştı. İlahi adalet mi dersiniz ne dersiniz bilemem ama o Harun Arslan bugün belediye başkanlığı koltuğunda oturuyor. 

Şimdi gelelim asıl meseleye hani bütün CHP’liler Çan Menderes parkında toplanıp hep bir ağızdan “Bülent Öz Yalnız Değildir” demişlerdi ya doğru değilmiş, Bülent Öz aslında yalnızmış. 

Neden mi, geçtiğimiz gün İl Başkanı Metin Ümit Ural başkanlığında Çan’da ilçe danışma kurulu toplantısı yapıldı. Çan’da ki bütün eski yeni CHP’liler o toplantıdaydı bir kişi hariç Bülent Öz.  Öz o toplantıya neden katılmamıştı daha doğrusu neden katılamamıştı. Sanırım çok da bir şey demeye gerek yok. Demek ki “Bülent Öz Yalnız Değildir” denmesi sadece tribünlere oynamakmış, dostlar alışverişte görsün demekmiş, âdet yerini bulsun demekmiş…

Peki ortaya çıkan bu tablo karşısından Bülent Öz ne yapıyor? O da tribünlere oynuyor dün Muharrem Erkek’le, Kılıçdaroğlu ’nu makamında ziyaret etmişti bugün ise Özgür Ceylan’la… Fotoğraflar üzerinden mesajlar verilerek siyaset yapılıyor. 

Peki başka neler oluyor? Çiçeğini alan, Arslan’ı belediye başkanlığı koltuğunda ziyarete gidiyor ve hayırlı olsun diyor. Öz’ün “yandaşları” ise bu durumdan oldukça rahatsız “Çan’ın seçilmiş belediye başkanı Bülent Öz’dür” diyorlar ve sosyal medyadan rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Konuyla ilgili sosyal medyada yapılan iki paylaşımla yazımı bitirmek bitirmek isterim. 

  • Bülent Öz Başkan size emaneten bıraktığı koltuğa eninde sonunda dönecektir fakat vekil başkanlığa gelmenin haftasında çalışanlara mobbing uygulamak, Bülent Öz Başkana yakın olan işçi emekçi kardeşlerin yerlerini değiştirmek nedir. Hayırdır AKP zihniyetine mi teslim oldunuz ona göre pazarlıklar yaptınız da mı bu hareketlere tenezzül ediyorsunuz?
  • Sayın başkan Bülent Öz dönecek tabi ki bu koltuğa ve makama bu yapılanlar Bülent Öz Harun Arslan kavgası ise CHP gönüllülerine zarar veriyorsa ki veriyor burada kazanan CHP harici herkes ve tüm partiler aferin partili büyüklere aferin bizleri kendi içimizde ayrıştıranlara aferin.
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Makale
Habere ait etiket tanımlanmamış.