Belediye Binası İnşaatı %75 Seviyesine Ulaştı

Güncel 07.02.2022 - 13:30, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:30
 

Belediye Binası İnşaatı %75 Seviyesine Ulaştı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye binasının %75 seviyesine geldiğini, Cennet Otoparkının ise farklı bir noktaya getirilmesi için otopark kısmının değiştirilip daha yapılabilir hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Uslu gündem dışı söz aldığı Şubat Ayı Belediye Meclisi konuşmasında, belediye binası ve cennet otoparkının ne durumda olduğunu sorması üzerine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye binasının %75 seviyesine geldiğini, Cennet Otoparkının ise farklı bir noktaya getirilmesi için otopark kısmının değiştirilip daha yapılabilir hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Gökhan sor üzerine “Cennet Otoparkı ile ilgili mahkemenin tespit süreci devam ediyor.  Yakında biter herhalde.  Oranın farklı bir noktaya getirilmesi için çalışıyoruz. Yani Otopark kısmını değiştirip  daha yapılabilir hale getirelim, otoparkı da  başka bir alana alalım diye bir çalışma var.  Yakın Zamanda her halde bir sonuca varacağız” dedi. Belediye Binası İle ilgili de açıklama yapan Gökhan “Belediye Binamız şu anda %75 seviyesine geldi.  Şu anda bir sorun yok müteahhit devam ediyor.  Malzemelerini almış durumda biz de ödemelerimizi yapıyoruz.  15 milyonluk İler Bankasından almış olduğumuz bir teminat mektubunuz var.  Bir de 2022 senesi için yeniden ilave bir talepte bulunacağız. O konuda yine Esra Hanımdan rica edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye binasının %75 seviyesine geldiğini, Cennet Otoparkının ise farklı bir noktaya getirilmesi için otopark kısmının değiştirilip daha yapılabilir hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Uslu gündem dışı söz aldığı Şubat Ayı Belediye Meclisi konuşmasında, belediye binası ve cennet otoparkının ne durumda olduğunu sorması üzerine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye binasının %75 seviyesine geldiğini, Cennet Otoparkının ise farklı bir noktaya getirilmesi için otopark kısmının değiştirilip daha yapılabilir hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Başkan Gökhan sor üzerine “ Cennet Otoparkı ile ilgili mahkemenin tespit süreci devam ediyor.  Yakında biter herhalde.  Oranın farklı bir noktaya getirilmesi için çalışıyoruz. Yani Otopark kısmını değiştirip  daha yapılabilir hale getirelim, otoparkı da  başka bir alana alalım diye bir çalışma var.  Yakın Zamanda her halde bir sonuca varacağız” dedi.
Belediye Binası İle ilgili de açıklama yapan Gökhan “Belediye Binamız şu anda %75 seviyesine geldi.  Şu anda bir sorun yok müteahhit devam ediyor.  Malzemelerini almış durumda biz de ödemelerimizi yapıyoruz.  15 milyonluk İler Bankasından almış olduğumuz bir teminat mektubunuz var.  Bir de 2022 senesi için yeniden ilave bir talepte bulunacağız. O konuda yine Esra Hanımdan rica edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.