Bayramiçli çiftçilere proje çağrısı!

İlçeler 24.01.2022 - 12:03, Güncelleme: 24.01.2022 - 12:03
 

Bayramiçli çiftçilere proje çağrısı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü, Bayramiç ilçesine ziyarette bulunarak, TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı ilanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender ve Proje Başvuru Yönetimi Amiri Semih Oruç; Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Çobanoğlu, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım’ a ziyarette bulundu. İl Koordinatörü İskender, Bayramiç Kaymakamlığının ev sahipliğinde, ilçede kooperatifleri ile yapılan toplantıda TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı İlanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Bayramiçli çiftçi, esnaf, şirket, kooperatif ve girişimcilerimizin; tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, süs bitkileri ve çiçek soğanı, fide fidan yetiştiriciliği, mantar ve misel üretimi, arıcılık, zanaatkarlık ve katma değerli ürünler, kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji konularında projelerini beklediklerini belirtti.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü, Bayramiç ilçesine ziyarette bulunarak, TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı ilanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender ve Proje Başvuru Yönetimi Amiri Semih Oruç; Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Çobanoğlu, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım’ a ziyarette bulundu.
İl Koordinatörü İskender, Bayramiç Kaymakamlığının ev sahipliğinde, ilçede kooperatifleri ile yapılan toplantıda TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı İlanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bayramiçli çiftçi, esnaf, şirket, kooperatif ve girişimcilerimizin; tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, süs bitkileri ve çiçek soğanı, fide fidan yetiştiriciliği, mantar ve misel üretimi, arıcılık, zanaatkarlık ve katma değerli ürünler, kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji konularında projelerini beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.