Bayramiç Balık Hali Yakında Hizmete Açılacak

İlçeler 16.12.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Bayramiç Balık Hali Yakında Hizmete Açılacak

Bayramiç Belediyesiʹnin, ilçeye modern bir balık hali kazandırmak için inşaatına başladığı Balık Haliʹnin inşaatı devam ediyor. 
Bayramiç belediyesi tarafından otogar yanına yapılan inşaatı tüm hızla devam eden balık hali sayesinde vatandaşlar artık evlerine balıkları buradan götürecekler. Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan “Seçimlerde vermiş olduğumuz sözleri ve projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. . Bayramiç Belediyesi olarak birçok alanda örnek projeler yaptık. İlçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Artık her 15 günde bir açılış yapmaya başladık. Yaptığımız hizmetler Bayramiç halkının takdirindedir. Durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözler arasında balık halinin yenilenmesi de vardı. Daha Yaşanılabilir Daha Güzel Bir Bayramiç için değişime balık halimizin İnşaatıyla devam ediyoruz. Betonarme imalat çalışmaları devam eden tesisin, direk dikim işlemleri tamamlanarak üst betonunun dökümünü de gerçekleştirdik. İnşaatın, iç duvar bölme imalatı çalışmalarına da başlandı. 1 ay içerisinde inşaatını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bayramiç Belediyesiʹnin, ilçeye modern bir balık hali kazandırmak için inşaatına başladığı Balık Haliʹnin inşaatı devam ediyor. 

Bayramiç belediyesi tarafından otogar yanına yapılan inşaatı tüm hızla devam eden balık hali sayesinde vatandaşlar artık evlerine balıkları buradan götürecekler.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan “Seçimlerde vermiş olduğumuz sözleri ve projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. . Bayramiç Belediyesi olarak birçok alanda örnek projeler yaptık. İlçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Artık her 15 günde bir açılış yapmaya başladık. Yaptığımız hizmetler Bayramiç halkının takdirindedir. Durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözler arasında balık halinin yenilenmesi de vardı. Daha Yaşanılabilir Daha Güzel Bir Bayramiç için değişime balık halimizin İnşaatıyla devam ediyoruz. Betonarme imalat çalışmaları devam eden tesisin, direk dikim işlemleri tamamlanarak üst betonunun dökümünü de gerçekleştirdik. İnşaatın, iç duvar bölme imalatı çalışmalarına da başlandı. 1 ay içerisinde inşaatını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.