Başkanlar Gitti Üyeler Kaldı, Partinin Kapısına Kilit Vurdular

Siyaset 28.12.2021 - 12:12, Güncelleme: 28.12.2021 - 12:12
 

Başkanlar Gitti Üyeler Kaldı, Partinin Kapısına Kilit Vurdular

Çanakkale genelinde toplamında 100 kişi üyesi olan Gelecek Partisi Çanakkale Teşkilatında Kasım Ayı’nın ilk günlerinde başlayan istifalar ardı ardına geldi. Son olarak da büyük vaatlerle koltuğa oturan Yiğit Akkoyun’un da istifa etmesiyle partinin kapısına kilit vuruldu.
Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü ’nün ardından son olarak İl Başkanı Yiğit Akkoyun, 9 aydır yürütmekte olduğu il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa etmeden önce görevde iken sessiz kaldığı konuları da açıklamak istediğini dile getiren Akkoyun, “En büyük darbeyi kendi içimizde bu davayı sahiplendiğini söyleyen arkadaşlarımdan yedim.” dedi.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından göreve getirilen, Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun, 9 aydır yürütmekte olduğu Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çanakkale’de parti teşkilatı olası erken seçimlere hazırlanmak için sahaya hızlı girerken Gelecek Partisi’nde ayrı bir hareketlilik başladı. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan yeni partilerden biri olan Gelecek Partisi’nin Çanakkale teşkilatında Kasım ayının ilk günlerinde başlayan yaprak dökümü devam ediyor.    Yaprak  Dökümü Kasım’da Başladı  Gelecek Partisi  Eski İl Başkanı Yiğit Akkoyun’a yönelik uzun zamandır eleştiriler geliyordu.  Önce Gelecek Partisi Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, işlerinin yoğunluğu ve İl Başkanı ile uyumsuzluk sebebi ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurdu.  8 ay önce atanan yeni İl Başkanıyla ve yönetimiyle uyumsuz olduğum ve birlikte çalışmak istemediğim için bana layık görülen Gelecek Partisi Kurucu Çan ilçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Gelecek Partisi ‘ne gönül vermiş biz kurucular olarak partimizle hiçbir sorunumuz yoktur. Biz Partimize ikna edilenler değil, inananlar olarak bu Bayrağı kalbimizde, ruhumuzda, fikrimizde taşımaktan onur ve gurur duyacağız” ifadeleri ne yer vermişti.  Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ertekin de istifa etti. Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, görevinden istifa ettiğini duyurdu.Ertekin sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamada, “Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadınkolu başkanlığından sağlık sebeplerinden dolayı İstifa ettiğimi bildiririm” ifadelerine yer vermişti.  Gelecek Partisi Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü de ilçe Başkanlığından işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etti.
Çanakkale genelinde toplamında 100 kişi üyesi olan Gelecek Partisi Çanakkale Teşkilatında Kasım Ayı’nın ilk günlerinde başlayan istifalar ardı ardına geldi. Son olarak da büyük vaatlerle koltuğa oturan Yiğit Akkoyun’un da istifa etmesiyle partinin kapısına kilit vuruldu.

Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü ’nün ardından son olarak İl Başkanı Yiğit Akkoyun, 9 aydır yürütmekte olduğu il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa etmeden önce görevde iken sessiz kaldığı konuları da açıklamak istediğini dile getiren Akkoyun, “En büyük darbeyi kendi içimizde bu davayı sahiplendiğini söyleyen arkadaşlarımdan yedim.” dedi. 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından göreve getirilen, Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun, 9 aydır yürütmekte olduğu Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çanakkale’de parti teşkilatı olası erken seçimlere hazırlanmak için sahaya hızlı girerken Gelecek Partisi’nde ayrı bir hareketlilik başladı. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan yeni partilerden biri olan Gelecek Partisi’nin Çanakkale teşkilatında Kasım ayının ilk günlerinde başlayan yaprak dökümü devam ediyor.   
Yaprak  Dökümü Kasım’da Başladı
  Gelecek Partisi  Eski İl Başkanı Yiğit Akkoyun’a yönelik uzun zamandır eleştiriler geliyordu.  Önce Gelecek Partisi Kurucu Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, işlerinin yoğunluğu ve İl Başkanı ile uyumsuzluk sebebi ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurdu.
 8 ay önce atanan yeni İl Başkanıyla ve yönetimiyle uyumsuz olduğum ve birlikte çalışmak istemediğim için bana layık görülen Gelecek Partisi Kurucu Çan ilçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Gelecek Partisi ‘ne gönül vermiş biz kurucular olarak partimizle hiçbir sorunumuz yoktur. Biz Partimize ikna edilenler değil, inananlar olarak bu Bayrağı kalbimizde, ruhumuzda, fikrimizde taşımaktan onur ve gurur duyacağız” ifadeleri ne yer vermişti.
  Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ertekin de istifa etti. Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, görevinden istifa ettiğini duyurdu.Ertekin sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamada, “ Gelecek Partisi Çanakkale İl Kadınkolu başkanlığından sağlık sebeplerinden dolayı İstifa ettiğimi bildiririm” ifadelerine yer vermişti.
  Gelecek Partisi Kurucu Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü de ilçe Başkanlığından işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.