Başbakan Açıkladı: Depremzedelerin Evlerinin Yapımına Nisanʹda Başlanacak

Güncel 18.03.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Başbakan Açıkladı: Depremzedelerin Evlerinin Yapımına Nisanʹda Başlanacak

Başbakan Yıldırımʹdan Çanakkaleʹde Depremzedelere Müjde!
Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale'de depremzedelere hitap etti; "Sizin bu köyleriniz bu evleriniz en güzel şekilde yapılacak ve yaralar sarılacak. Bundan hiç endişeniz olmasın. İlk gün de gelindi buraya 1071 aileye konteynerler kuruldu çocuklar derslerine okullarına gidiyor. Aksayan hiç bir şey yok. Varto'da bir deprem olmuştu, o dönem devlet yaraları 25 yılda saramadı ama Van'da deprem oldu 3 yılda 25 bin konut yaptı ve hak sahiplerine teslim etti. Her şey daha güzel olacak her şey daha da hepimizin istediği şekilde olacak." Bizim sizin her türlü ihtiyacınızı karşılamak boynumuzun borcu. Arkadaşlarımız çalışıyor. Tespitler yapılıyor askıya asıldı hak sahipleri ayın 27'sine kadar askıda kalacak itirazlar tamamlanacak ve inşallah Nisan ayından itibaren yerler belirlendi inşaatlar başlayacak.
Başbakan Yıldırımʹdan Çanakkaleʹde Depremzedelere Müjde!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale'de depremzedelere hitap etti; "Sizin bu köyleriniz bu evleriniz en güzel şekilde yapılacak ve yaralar sarılacak. Bundan hiç endişeniz olmasın. İlk gün de gelindi buraya 1071 aileye konteynerler kuruldu çocuklar derslerine okullarına gidiyor. Aksayan hiç bir şey yok. Varto'da bir deprem olmuştu, o dönem devlet yaraları 25 yılda saramadı ama Van'da deprem oldu 3 yılda 25 bin konut yaptı ve hak sahiplerine teslim etti. Her şey daha güzel olacak her şey daha da hepimizin istediği şekilde olacak."

Bizim sizin her türlü ihtiyacınızı karşılamak boynumuzun borcu. Arkadaşlarımız çalışıyor. Tespitler yapılıyor askıya asıldı hak sahipleri ayın 27'sine kadar askıda kalacak itirazlar tamamlanacak ve inşallah Nisan ayından itibaren yerler belirlendi inşaatlar başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.