“Ayvacık’ımıza Doğal Gaz Gelmesi Konusunda 15 Gün İçinde Karar Alınacak”

İlçeler 24.05.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

“Ayvacık’ımıza Doğal Gaz Gelmesi Konusunda 15 Gün İçinde Karar Alınacak”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla ve teşkilatla bir araya geldi.
“Mavi ve yeşilin birleştiği güzide ilçemiz Ayvacık’ta kıymetli hemşehrilerimiz ve AK Parti teşkilatlarımız ile buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyen Turan; “Ayvacık, Çanakkale’mizin tarih ve turizm kenti. Mesele memleketimize hizmetse siyasi parti ayırmaksızın, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte üstümüze düşen ne varsa yapıyoruz. Biliyorsunuz Ramazan Bayramı’ndan önce “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte Ayvacık’ımıza doğal gaz getirilmesi konusunda girişimlerimizi sürdürüyoruz” ve “bayram sonrası müjdemizi bekleyin” demiştik. Bugün Ayvacık İlçe Başkanlığı’mızı ziyaretimiz esnasında EPDK Başkanımız Mustafa Yılmaz ile telefonla görüşerek güzel ilçemiz Ayvacık’a doğalgaz getirilmesi için en geç 15 gün içinde resmi yazının çıkacağı bilgisini aldık. EPDK Başkanımız Ayvacık ile ilgili dosyanın tamamlandığını, önümüzdeki hafta müracaat edileceğini, 1 hafta sonra karar alınacağını bizlerle paylaştı. Gelibolu’dan sonra hemşehrilerimize Ayvacık’a doğal gaz müjdesini vermekten dolayı mutluyuz. İnşallah 2022 yılının kış ayına varmadan Ayvacık’a doğal gaz ulaşmış olacak. 4 Eylül 2020 tarihli ve 31254 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2953 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile merkez nüfusu 20 bin üzerinde olan ilçelerimize BOTAŞ tarafından doğal gaz ana iletim hattı yatırımı yapılmasına karar verilmişti. Çanakkale ilimizin tarih ve turizm ilçesi Ayvacık da bu imkandan yararlanacak. Resmi kararı en kısa sürede hemşehrilerimizle paylaşacağız. Ayvacıklı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde ifade etti. Salgın kuralları dikkate alınarak gerçekleşen ziyarete İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok, AK Parti Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Turan Tümay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, vatandaşlar ve teşkilat mensupları katıldı.  
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla ve teşkilatla bir araya geldi.

“Mavi ve yeşilin birleştiği güzide ilçemiz Ayvacık’ta kıymetli hemşehrilerimiz ve AK Parti teşkilatlarımız ile buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyen Turan; “Ayvacık, Çanakkale’mizin tarih ve turizm kenti. Mesele memleketimize hizmetse siyasi parti ayırmaksızın, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte üstümüze düşen ne varsa yapıyoruz. Biliyorsunuz Ramazan Bayramı’ndan önce “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte Ayvacık’ımıza doğal gaz getirilmesi konusunda girişimlerimizi sürdürüyoruz” ve “bayram sonrası müjdemizi bekleyin” demiştik. Bugün Ayvacık İlçe Başkanlığı’mızı ziyaretimiz esnasında EPDK Başkanımız Mustafa Yılmaz ile telefonla görüşerek güzel ilçemiz Ayvacık’a doğalgaz getirilmesi için en geç 15 gün içinde resmi yazının çıkacağı bilgisini aldık. EPDK Başkanımız Ayvacık ile ilgili dosyanın tamamlandığını, önümüzdeki hafta müracaat edileceğini, 1 hafta sonra karar alınacağını bizlerle paylaştı.

Gelibolu’dan sonra hemşehrilerimize Ayvacık’a doğal gaz müjdesini vermekten dolayı mutluyuz. İnşallah 2022 yılının kış ayına varmadan Ayvacık’a doğal gaz ulaşmış olacak. 4 Eylül 2020 tarihli ve 31254 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2953 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile merkez nüfusu 20 bin üzerinde olan ilçelerimize BOTAŞ tarafından doğal gaz ana iletim hattı yatırımı yapılmasına karar verilmişti. Çanakkale ilimizin tarih ve turizm ilçesi Ayvacık da bu imkandan yararlanacak. Resmi kararı en kısa sürede hemşehrilerimizle paylaşacağız. Ayvacıklı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde ifade etti.
Salgın kuralları dikkate alınarak gerçekleşen ziyarete İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok, AK Parti Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Turan Tümay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, vatandaşlar ve teşkilat mensupları katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.