Aş Diyeceğiz, İş Diyeceğiz

Siyaset 31.05.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Aş Diyeceğiz, İş Diyeceğiz

Çanakkaleli Memleket Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Akademisyen Muharrem Yıldız, parti Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Memleket Partisi’nin Genel Merkez binasının açılışını yapmasının ardından değerlendirmede bulundu.
CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Yalova eski milletvekili ve geçtiğimiz dönemki CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta Memleket Partisi’nin genel merkez binasının açılışını yaptı. Açılışa Çanakkale'den Kurucular Kurulu arasında yer alan Muharrem Yıldız, Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hülya Dağhan ve Çanakkaleli Turizmci Hüseyin Baraner de katıldı. Memleket Hareketi Kurucular Kurulu üyesi olan Akademisyen Muharrem Yıldız, açılış sonrasında parti ile ilgili gelişmeleri aktardı. Yıldız, “Biz öncelikle siyaset yaparken sorunları dinleyeceğiz, sonra evet anlıyorum demeyeceğiz, çözüm önerilerini de alacağız. Üstüne birlikte çözüm üreteceğiz. Diğer partilerden bizi ayıran temel şey, problemleri ortadan kaldıracak olan toplumun bizzat kendisini dinleyecek onların sesi olacak olmamız” dedi. “Sahte Gündemleri Değil, Memleketin Gündemini Söyleyeceğiz” “Fabrikada işçiye, tarlara üreticiye, bakkala küçük esnafa toplumun en küçük parçasına eğileceğiz” diyen Yıldız, “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunların ancak bu yöntemle çözüleceğine inanıyoruz. Memleket Partisi ülkenin içinde demokrasi, adalet sorununa elbette eğileceğiz. Ama bunların yakıcı sonuçlarını vurgulayacak, iktidarın ülkeyi getirdiği durumu milletin önüne taşıyacağız. Sahte gündemleri değil, memleketin gündemini söyleyeceğiz. Aş diyeceğiz, iş diyeceğiz. Akılla bilimle çözüm önerileri bulacağız” diye belirtti.
Çanakkaleli Memleket Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Akademisyen Muharrem Yıldız, parti Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Memleket Partisi’nin Genel Merkez binasının açılışını yapmasının ardından değerlendirmede bulundu.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Yalova eski milletvekili ve geçtiğimiz dönemki CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta Memleket Partisi’nin genel merkez binasının açılışını yaptı. Açılışa Çanakkale'den Kurucular Kurulu arasında yer alan Muharrem Yıldız, Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hülya Dağhan ve Çanakkaleli Turizmci Hüseyin Baraner de katıldı.
Memleket Hareketi Kurucular Kurulu üyesi olan Akademisyen Muharrem Yıldız, açılış sonrasında parti ile ilgili gelişmeleri aktardı. Yıldız, “Biz öncelikle siyaset yaparken sorunları dinleyeceğiz, sonra evet anlıyorum demeyeceğiz, çözüm önerilerini de alacağız. Üstüne birlikte çözüm üreteceğiz. Diğer partilerden bizi ayıran temel şey, problemleri ortadan kaldıracak olan toplumun bizzat kendisini dinleyecek onların sesi olacak olmamız” dedi.
“Sahte Gündemleri Değil, Memleketin Gündemini Söyleyeceğiz”
“Fabrikada işçiye, tarlara üreticiye, bakkala küçük esnafa toplumun en küçük parçasına eğileceğiz” diyen Yıldız, “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunların ancak bu yöntemle çözüleceğine inanıyoruz. Memleket Partisi ülkenin içinde demokrasi, adalet sorununa elbette eğileceğiz. Ama bunların yakıcı sonuçlarını vurgulayacak, iktidarın ülkeyi getirdiği durumu milletin önüne taşıyacağız. Sahte gündemleri değil, memleketin gündemini söyleyeceğiz. Aş diyeceğiz, iş diyeceğiz. Akılla bilimle çözüm önerileri bulacağız” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.