Acil Servise 11 Hekim Atandı

Yaşam 15.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 15.10.2021 - 11:20
 

Acil Servise 11 Hekim Atandı

Özellikle pandemi döneminde iş yoğunluğu oldukça artan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yeni atanan 11 hekim göreve başladı.
24 saat kesintisiz hizmet veren ve Özellikle pandemi döneminde iş yoğunluğu oldukça artan Mehmet Akif Ersoy  Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 11 yeni hekim ataması gerçekleştirildi. Hastane sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Çağdaş ve güvenilir vizyonu ile hasta haklarına saygıyı ve kaliteli hizmeti misyon edinmiş hastanemiz, gerek vizyonumuza ve gerekse misyonumuza katkı sağlayacak yeni hekim personelimizle artık daha da güçlü. Bilimsel kriterlerle evrensel ölçekte hastanemizde 24 saat kesintisiz hizmet veren Acil Servisimiz, bünyesine eklenen genç ve dinamik hekimlerimizle, halkımıza hizmette bizleri bir adım daha ileri götürecek. Acil Servisimizde göreve başlayan çiçeği burnunda hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar dilerken emek ve gayretleri için şimdiden teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
Özellikle pandemi döneminde iş yoğunluğu oldukça artan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yeni atanan 11 hekim göreve başladı.

24 saat kesintisiz hizmet veren ve Özellikle pandemi döneminde iş yoğunluğu oldukça artan Mehmet Akif Ersoy  Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 11 yeni hekim ataması gerçekleştirildi.
Hastane sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Çağdaş ve güvenilir vizyonu ile hasta haklarına saygıyı ve kaliteli hizmeti misyon edinmiş hastanemiz, gerek vizyonumuza ve gerekse misyonumuza katkı sağlayacak yeni hekim personelimizle artık daha da güçlü. Bilimsel kriterlerle evrensel ölçekte hastanemizde 24 saat kesintisiz hizmet veren Acil Servisimiz, bünyesine eklenen genç ve dinamik hekimlerimizle, halkımıza hizmette bizleri bir adım daha ileri götürecek. Acil Servisimizde göreve başlayan çiçeği burnunda hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar dilerken emek ve gayretleri için şimdiden teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.