18 Mart PTT Şubesi hizmet vermeye başladı

İlçeler 08.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:58
 

18 Mart PTT Şubesi hizmet vermeye başladı

Çanakkale İl Merkezinde Atatürk Caddesinde 7. PTT Şubesi halka hizmet vermeye başladı
Çanakkale İl Merkezinde Barbaros PTT Şubesi, Kepez PTT Şubesi, Küçük Sanayi PTT Şubesi, Piri Reis PTT Şubesi,  Adliye PTT Şubesi ve Esenler PTT Şubesi’nden sonra 18 Mart PTT Şubesi de Kasım ayından itibaren Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesinde 7. PTT Şubesi olarak halka hizmet vermeye başladı.  Çanakkale PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür yaptığı açıklamada; “Çanakkale’de halkımıza yerinde, kaliteli hizmet sunmak ve hizmetleri halkımızın ayağına götürmek için 7. PTT Şubemiz olan 18 Mart PTT Şubesi’ni  01/11/2021 tarihinde hizmete açtık. Yeni hizmete açılan 18 Mart PTT Şubesi’nde; Posta, Banka ve Kargo Lojistik gibi tüm PTT hizmetleri eksiksiz olarak verilecektir” dedi.  
Çanakkale İl Merkezinde Atatürk Caddesinde 7. PTT Şubesi halka hizmet vermeye başladı

Çanakkale İl Merkezinde Barbaros PTT Şubesi, Kepez PTT Şubesi, Küçük Sanayi PTT Şubesi, Piri Reis PTT Şubesi,  Adliye PTT Şubesi ve Esenler PTT Şubesi’nden sonra 18 Mart PTT Şubesi de Kasım ayından itibaren Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesinde 7. PTT Şubesi olarak halka hizmet vermeye başladı.
 Çanakkale PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür yaptığı açıklamada; “Çanakkale’de halkımıza yerinde, kaliteli hizmet sunmak ve hizmetleri halkımızın ayağına götürmek için 7. PTT Şubemiz olan 18 Mart PTT Şubesi’ni  01/11/2021 tarihinde hizmete açtık. Yeni hizmete açılan 18 Mart PTT Şubesi’nde; Posta, Banka ve Kargo Lojistik gibi tüm PTT hizmetleri eksiksiz olarak verilecektir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.